Νέα υποψηφιότητα προέκυψε το πρωί της Παρασκευής, 15/10, για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Ο Παύλος Χρηστίδης παραιτήθηκε από την θέση του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος και έθεσε εαυτόν ανάμεσα στους υποψηφίους για τις επερχόμενες εκλογές, απόφαση για την οποία ενημέρωσε και την νυν πρόεδρο, Φώφη Γεννηματά.

Εντός της ημέρας, αναμένεται και η επισημοποίηση της απόφασης του κ. Χρηστίδη, κάτι το οποίο προανήγγειλε μέσω ανάρτησής του στο facebook.

Στους έξι οι υποψήφιοι

Στις αρχικές υποψηφιότητες των Ανδρέα Λοβέρδου, Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Καστανίδη, προστέθηκαν λίγο αργότερα και εκείνες των Βασίλη Κεγκέρογλου και Παύλου Γερουλάνου, για να φτάσουμε αισίως στις έξι, με την τελευταία εξέλιξη.

Σε κάθε περίπτωση, θα  πρέπει το αρμόδιο όργανο του Κινήματος Αλλαγής και κατ’ επέκταση οι συνυποψήφιοί τους να δεχθούν η διαδικασία κατάθεσης των σχετικών υπογραφών (είτε από μέλη της ΚΕ είτε από τη βάση των Μελών) να πάρει παράταση.

Οι γνωρίζοντες των εσωκομματικών, εκτιμούν ότι το σήριαλ στο Κίνημα Αλλαγής θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Είτε αποφασιστεί η διαδικασία να «κλείσει» σήμερα είτε δοθεί μια μίνι παράταση. Άλλωστε, το μόνο σίγουρο είναι πως οι εκλογές θα γίνουν στις ημερομηνίες που έχουν οριστεί εδώ και καιρό, δηλαδή στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × 3 =