Με ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής καλεί το σύνολο του πολιτικού κόσμου σε σύμπνοια προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία. Αφού κατοχυρώνει την θέση του για αποφυγή της καθιερωμένης πορείας του Πολυτεχνείου λόγω την ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, το κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης επιτίθεται στην κυβέρνηση, κατηγορώντας τη για αυταρχισμό στην λήψη αποφάσεων, με γνώμονα την αποκόμιση μικροκομματικών οφελών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι  αυτονόητο ότι ο φετινός εορτασμός  πρέπει να γίνει στο πλαίσιο τήρησης των υγειονομικών μέτρων χωρίς πορεία.

Αυτό δεν  δικαιολογεί τον αυταρχισμό , την επίδειξη  ισχύος της κυβέρνησης  και τις ακραίες απαγορεύσεις  τις οποίες καταδικάσαμε. Ρίχνει λάδι στη φωτιά με απαγορεύσεις που θυμίζουν τα ” Αποφασίζομεν και διατάσσομεν“.

Επιδιώκει η Κυβέρνηση με την στάση της να οδηγήσει σε μια τεχνητή σύγκρουση για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη. Δυστυχώς παγιδεύονται στη μεθόδευση της Κυβέρνησης και άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Είναι προφανές ότι κάποιοι επιλέγουν τον διχασμό και μάλιστα με αφορμή και την επέτειο του Πολυτεχνείου. Εμείς δεν συμμετέχουμε σε μετωπικές κινήσεις, δεν συνεργούμε στην πόλωση. Η χώρα δεν αντέχει άλλη διχόνοια.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × 1 =