Ητρομακτική δύναμη που «κρύβουν» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γνωστή σε όλους μας. Γνωρίζεις και γνωρίζω πολύ καλά πως αρκούν μονάχα μερικά δευτερόλεπτα για να γίνουν viral φωτογραφίες, βίντεο και κάθε λογής ψηφιακό περιεχόμενο απ’ άκρη σ’ άκρη της γης. Και στην περίπτωση της Kendall Jenner, χρειάστηκαν κυριολεκτικά ελάχιστα δευτερόλεπτα για να κάνει το όνομά της, τον γύρο του διαδικτύου.

Η Kendall Jenner, λοιπόν, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της οικογενειακής εκπομπής των Kardashians, The Kardashians. Και για να είμαστε ακριβείς, στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε η τεχνική που χρησιμοποίησε για να κόψει το αγγούρι. Κουλό; Ίσως ναι, ίσως και όχι. Αυτό θα το κρίνεις εσύ. Πάντως, το Twitter έχει βγάλει ήδη την απόφασή του.

Βέβαια, πριν χαζέψεις τις αντδράσεις στο Twitter, εμείς οφείλουμε να σε ενημερώσουμε πλήρως για το τι συνέβη σε αυτό το επεισόδιο με την Kendall Jenner. Όλα ξεκίνησαν όταν το 26χρονο μοντέλο επισκέφθηκε την έπαυλη της μαμάς της, Kris Jenner, στο Calabasas στην California, όπου και αποφασίζει να φτιάξει ένα σνακ για τον εαυτό της.

Αφού πρώτα αρνήθηκε τη βοήθεια του επαγγελματία chef για να της ετοιμάσει το γεύμα (όπως της πρότεινε η μαμά της), επιμένοντας ότι «το ‘χει», γιατί ήταν βέβαιη ότι το κόψιμο του αγγουριού θα ήταν «εύκολο», η Kendall Jenner μπήκε πίσω από τους πάγκους της κουζίνας. Ξεκίνησε, λοιπόν, να κόβει το αγγούρι με έναν ομολογουμένως περίεργο, άβολο, ίσως και επικίνδυνο τρόπο, θα έλεγε κανείς. Η Kris Jenner δε, κοιτούσε την κόρη της με απορία.

Όχι πολύ ώρα αργότερα, η Kendall Jenner παραδέχτηκε ότι «δεν κόβω και τέλεια, οπότε μην ζουμάρετε σε εμένα» και πως «κάπως φοβόταν» το μαχαίρι. Η Kris φώναξε ευθύς αμέσως τον σεφ για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Δηλαδή να κόψει το αγγούρι για την κόρη της.

Η τραγική αντίδραση του Twitter στο «τραγικό» κόψιμο του αγγουριού από την Kendall Jenner

Η Σουρεάλ Στιγμή που μας χάρισε η Kendall Jenner έγινε κάπως μεγάλο θέμα στο Twitter. Παίρνεις μία γεύση, διαβάζοντας τα παρακάτω tweets.

«Θα μιλήσει κάποιος για την προσπάθεια της Kris Jenner να κρατήσει το στόμα της κλειστό, όσο βλέπει την Kendall Jenner να κόβει το αγγούρι;».

«Θέλω να είμαι τόσο πλούσια, ώστε να μην ξέρω πώς να κόβω ένα αγγούρι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seven − 7 =