katy-perry-pizza

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η Katy Perry, μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, στο οποίο η γνωστή σταρ της ποπ φαίνεται να πετάει κομμάτια πίτσας στους θαυμαστές της.

Η Katy Perry, η οποία ξεκίνησε ξεκίνησε πριν λίγες μέρες έναν νέο κύκλο εμφανίσεων σε ένα νυχτερινό κέντρο Λας Βέγκας, αποφάσισε να διασκεδάσει με έναν ανορθόδοξο και σίγουρα όχι φιλικό προς το περιβάλλον, τρόπο.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media φαίνεται η τραγουδίστρια να χορεύει δίπλα στην κονσόλα του DJ, ενώ το κοινό κάτω από την σκηνή φαίνεται απολαμβάνει την σταρ. Ωστόσο, σε μια στιγμή η Katy Perry παίρνει ένα-ένα τα κομμάτια από μια πίτσα που έχει δίπλα της και τα πετάει στο κοινό, με αποτέλεσμα αυτά να καταλήγουν στο πάτωμα.

Χιλιάδες χτήστες σχολίασαν αρνητικά την συγκεκριμένη κίνηση της τραγουδίστριας, τονίζοντας πως δεν σκέφτεται καθόλου το περιβάλλον, και τους ανθρώπους που πεθαίνουν από την πείνα σε όλο τον κόσμο.

«Το να πετάς φαγητό δεν είναι cool», λέει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος τονίζει πως «αυτό είναι πολύ λυπηρό». «Είναι τρελή», «απολύτως ανεύθυνο», σημειώνουν άλλοι. Πολλοί βέβαια ήταν και εκείνοι που δεν εστίασαν στην σπατάλη φαγητού και σχολίασαν χιουμοριστικά το συγκεκριμένο γεγονός.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fourteen − 4 =