Το σπίτι των “Roomies” υποδέχεται την γνώριμη στα Κύθηρα, φίλη μας, Κάτια Φωτεινοπούλου σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου και ώρα 17.10.

Τα κορίτσια της εκπομπής “Roomies” με τη βοήθεια της ολιστικής θεραπεύτριας Κάτιας Φωτεινοπούλου, μας δείχνουν τρόπους για να καταπολεμήσουμε το άγχος. Η Κάτια Φωτεινοπούλου δραστηριοποιείται, και στα Κύθηρα τα τελευταία χρόνια, στον τομέα των εναλλακτικών θεραπειών και της αυτογνωσίας.

Ποια είναι η Κάτια Φωτεινοπούλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας.

Μετά από πολυετή καριέρα στο χώρο της τηλεόρασης, αποφάσισε να ακολουθήσει την εσωτερική της φωνή και να ασχοληθεί με τις εναλλακτικές θεραπείες και την αυτογνωσία.

Οι σπουδές της περιλαμβάνουν, Αρωματοθεραπεία με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αρωματοθεραπεία/Φυτοθεραπεία, Αγιουρβεδική μάλαξη Mardana και Abhyanga, Ανθοϊάμματα Bach, Κρυσταλλοθεραπεία, εξειδικευμένα σεμινάρια μάλαξης όπως και σεμινάρια για την ανάλυση των τσάκρα.  Επί σειρά ετών, συμμετείχε σε ομάδες αυτογνωσίας και διαλογισμού Blossoming Goddess Circle, Human Stasis και Ιόχρου Φλόγας. Κατέχει το βαθμό Ρέικι Μάστερ. Καθώς η γνώση είναι ατελείωτη, μέλημα της είναι να  εμπλουτίζει τις γνώσεις της και να είναι πάντα άρτια με ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις θεραπείες.

Είναι θεραπεύτρια Ολιστικής μάλαξης, Αρωματοθεραπεύτρια, Ρέικι Μάστερ, σύμβουλος Ανθοϊαμμάτων του Bach, και συντονίζει μια ομάδα διαλογισμού. Είναι Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Α.

Οι θεραπείες της αποτελούνται από μία ολιστική προσέγγιση προς το άτομο, ανάλογα με την ανάγκη του. Μία συνεδρία μπορεί να περιλαμβάνει αγιουρβεδικό μασάζ, ρέικι, αρωματοθεραπεία, μία τεχνική διαλογισμού ή χαλάρωσης, συμβουλευτική για ανθοϊάμματα ή μια επαφή  με κρυστάλλους.

Το πιστεύω της είναι ότι η θεραπεία του ατόμου βασίζεται πρωταρχικά στη θέληση του ιδίου για αλλαγή και αυτοθεραπεία. Ο θεραπευτής είναι ένα βοηθητικός αγωγός, που οφείλει να εκτελεί το έργο του με σεβασμό, ειλικρίνεια και αγάπη, μία γέφυρα που οδηγεί τον ενδιαφερόμενο προς το θεραπευτικό του μονοπάτι, την αυτογνωσία του, την συνειδητότητα και την ανακάλυψη του Εαυτού.

Μάθετε περισσότερα για την Κάτια φωτεινοπούλο στον προσωπικό της ιστότοπο:
https://soulmassage.gr/

Δείτε τις ROOMIES στο MEGA!
#Roomies
Instagram: @roomiesmega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: BARKINGWELL MEDIA
PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ
EXECUTIVE PRODUCER: ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΡΡΗΣ
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: ΤΖΟΥΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΡΗΣ ΛΥΧΝΑΡΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fifteen − two =