We all have fears. Darkness, death, automatic flushing. These fears make up who we are. We should embrace them. Face them head on. Don’t let them define you.

Καταγγελία-σοκ: 18χρονη δραπέτευσε σήμερα από σπίτι όπου την κρατούσε επί ένα μήνα αστυνομικός ο οποίος την εξέδιδε, την βίαζε και την βασάνιζε – Προσπάθεια συγκάλυψης από την αστυνομία.

«H καταγγελία που έφτασε στο TPP από την δικηγόρο Αντωνία Λεγάκη ήταν πολύ συγκεκριμένη. Μία νεαρή γυναίκα, 18χρονη, ίσως ανήλικη, δραπέτευσε σήμερα από το σπίτι όπου την κρατούσε επί ένα μήνα και την εξέδιδε αστυνομικός. Το κορίτσι, αφού κατόρθωσε να δραπετεύσει, κατέφυγε σε καφετέρια. Ήταν σε άσχημη κατάσταση, χτυπημένη και τρομαγμένη», σύμφωνα με το The Press Project.

Σύμφωνα με πληροφορίες που απορρέουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,

«Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως η πρώτη αντίδραση των ανθρώπων που την είδαν, ήταν να καλέσουν την αστυνομία..»

«Τώρα το κορίτσι ανακρίνεται σε ένα δωμάτιο απο το Εσωτερικών Υποθέσεων ενώ της στερούν επικοινωνία με τη δικηγόρο της, όσο ο δράστης παραμένει ασύλληπτος» σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Προσπάθεια συγκάλυψης από την αστυνομία

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο The Press Project ο κ.Γιάννης Μυκωνιάτης, ο δικηγόρος που βρισκόταν μαζί με τη 18χρονη στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης: «Πριν από μερικές ώρες, μία 18χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη πήγε χτυπημένη σ ένα καφέ και ζήτησε βοήθεια από την κοπέλα που βρισκόταν εκεί. Αυτή μας ενημέρωσε πως η 18χρονη της είπε πως ο άνθρωπος που είναι σε σχέση έναν μήνα, όπως ανέφερε, την κακοποιεί και την εκδίδει. Την κρατούσε αιχμάλωτη στο διαμέρισμα, απειλώντας την με όπλο ενώ δεν την άφηνε να έχει καμία επικοινωνία. Στο Α.Τ. Ηλιούπολης, όπου ήμασταν μαζί με την κοπέλα, δεν της πήραν κατάθεση, τα είπε μόνο προφορικά. Κι επειδή ο άνδρας που την κακοποιούσε είναι αστυνομικός, η υπόθεση έχει πάει τώρα στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Εμείς είμαστε τώρα απ’έξω από το κτίριο, δεν μας αφήνουν να μπούμε μέσα, με το σκεπτικό ότι η κοπέλα δεν είναι κατηγορούμενη. Αυτήν τη στιγμή δεν ξέρουμε τι συμβαίνει πάνω, μας λένε ότι η υπόθεση είναι στην προανάκριση».

Ως απάντηση στο συγκεκριμένο σοκαριστικό περιστατικό, οργανώθηκε φεμινιστική συλλογικότητα στη γειτονιά και καλεί για στήριξη της νεαρής 18χρονης.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

11 − ten =