covid-gynaika-ektos-meth-open

Τέσσερα αδέρφια καταγγέλλουν ότι η μητέρα τους, που έχει κορονοϊό, κινδυνεύει να πεθάνει διότι είναι διασωληνωμένη αλλά εκτός ΜΕΘ. Στην συγκλονιστική τους καταγγελία στην κάμερα του OPEN, αναφέρουν ότι οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νικαίας – όπου και νοσηλεύεται η μητέρα τους από τις 23 Μαρτίου, αρχικά με ήπια συμπτώματα και από τις 28 του μηνός με σοβαρή επιδείνωση της υγείας της – τους ανέφεραν πως το ΕΚΑΒ, που έχει την γενική διαχείριση της κατάστασης, επιλέγει για τις ΜΕΘ, άτομα με ηπιότερα συμπτώματα κορονοϊού.

Πρόκειται για μια σοκαριστική δήλωση, που καταδεικνύει ότι για κάποιους ανθρώπους σε κέντρα αποφάσεων, πάσχοντες συνάνθρωποί μας, κρίνονται ως αναλώσιμοι στις δραματικές στιγμές που περνάει η χώρα.

Την κατάσταση, περιέπλεξε ένα αγωνιώδες μήνυμα που έλαβαν οι παρουσιαστές της εκπομπής από το υπουργείο Υγείας, το οποίο προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ανέφερε πως υπάρχουν περιστατικά που κρίνονται μη διακομίσιμα, έως ότου σταθεροποιηθούν. «Με τον όρο, “σταθεροποιηθούν”, εννοούν προφανώς, να πεθάνουν», τόνισε ένα από τα τέσσερα αδέλφια, για να προσθέσει ότι οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι για τους ίδιους, η γυναίκα κρίνεται διακομίσιμη σε ΜΕΘ, αρκεί να βρεθεί μονάδα εντατικής θεραπείας διαθέσιμη, αντικρούοντας έτσι τους ισχυρισμούς του υπουργείου. 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × 1 =