kasimateio-girokomio

Ο Οίκος Ευγηρίας Κυθήρων «ΚΑΣΙΜΑΤΕΙΟΝ»  ανακοινώνει ότι ενόψει της ανακαίνισης της κουζίνας του Γηροκομείου θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών catering για την ημερήσια σίτιση των Τροφίμων του Γηροκομείου και για διάστημα 90 ημερών (20 Μαρτίου 2023  – 20 Ιουνίου 2023).

Οι υπηρεσίες catering αφορούν τους 55 Τροφίμους του Γηροκομείου.

Κριτήριο κατακύρωσης της ανάθεσης θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφοράς βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) στο μενού που έχει καταρτιστεί από το Γηροκομείο.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να καταθέσουν την προσφορά τους αυτοπροσώπως, ταχυδρομικά (με συστημένη επιστολή) ή μέσω courier μέχρι την Τρίτη 28/2/2023 και ώρα 14.00 μμ στη Γραμματεία του Γηροκομείου Κυθήρων.

Αποδεκτές είναι οι προσφορές που έχουν φθάσει έγκαιρα στην προαναφερθείσα υπηρεσία μέχρι την ημερομηνία και  ώρα λήξης υποβολής προσφορών.

Για περαιτέρω πληροφορίες για το μενού των Τροφίμων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο e-mail: trifylio@otenet.gr ή στο τηλέφωνο 2736 0 33301     κ. Ματίνα Ανδρονίκου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × three =