Καιρός: Πού θα βρέξει σήμερα. Πρόγνωση καιρού για τα Κύθηρα

Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά. Πρόγνωση καιρού για τα Κύθηρα

Χειμωνιάτικος θα είναι και σήμερα ο καιρός. Αναμένονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι και τις πρωινές ώρες στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες και από τις προμεσημβρινές ώρες στις Κυκλάδες και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Τοπικά θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Αιγαίο. Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα κεντρικά και τα νότια τμήματα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά μέχρι και τις πρωινές ώρες στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες και από τις προμεσημβρινές ώρες στις Κυκλάδες και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και στα βόρεια ηπειρωτικά δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα φτάσει τους 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου και στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για τα Κύθηρα – Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2025

Σήμερα στα Κύθηρα αναμένονται μερικώς νεφελώδεις συνθήκες με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικής μπόρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6°C έως 10°C, ενώ η υγρασία θα βρίσκεται περίπου στο 75%.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση περίπου 3 μποφόρ, διατηρώντας μια αίσθηση ψύχρας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Το δικό μας δημοτικό συμβούλιο θα εκδώσει ψήφισμα; – Όχι στο κλείσιμο του ΕΛΤΑ Κυθήρων

Τα νέα από την απέναντι πλευρά, τη Λακωνία, είναι...

«Λουκέτο» στα ΕΛΤΑ Γυθείου και Αρεόπολης: Σκληρή κριτική από τον Μανώλη Μάκαρη για εγκατάλειψη της Μάνης

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβερνητικής πολιτικής και της περιφερειακής...

Ανοικτή διαδικτυακή ημερίδα. Από τη MERCOSUR στη νέα ΚΑΠ (δωρεάν μέσω Zoom)

Η Συμφωνία ΕΕ–MERCOSUR δεν είναι «ένα ακόμη διεθνές χαρτί»....

Μελέτη αναδάσωσης από το ΚΙΠΑ

Το ΚΙΠΑ ενημερώνει την τοπική κοινωνία, για τα επόμενα...

Ένα Νέο Ζευγάρι Μάτια: Τεχνολογία και Κοινότητα Ενώνουν Δυνάμεις για την Προστασία των Κυθήρων από τις Πυρκαγιές

Στην προσπάθεια αντιμετώπισης μιας δασικής πυρκαγιάς, κάθε δευτερόλεπτο μετράει....
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img