Καιρός: Πού θα βρέξει σήμερα. Πρόγνωση καιρού για τα Κύθηρα

Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά. Πρόγνωση καιρού για τα Κύθηρα

Χειμωνιάτικος θα είναι και σήμερα ο καιρός. Αναμένονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι και τις πρωινές ώρες στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες και από τις προμεσημβρινές ώρες στις Κυκλάδες και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Τοπικά θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Αιγαίο. Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα κεντρικά και τα νότια τμήματα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά μέχρι και τις πρωινές ώρες στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες και από τις προμεσημβρινές ώρες στις Κυκλάδες και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και στα βόρεια ηπειρωτικά δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα φτάσει τους 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου και στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για τα Κύθηρα – Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2025

Σήμερα στα Κύθηρα αναμένονται μερικώς νεφελώδεις συνθήκες με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικής μπόρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6°C έως 10°C, ενώ η υγρασία θα βρίσκεται περίπου στο 75%.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση περίπου 3 μποφόρ, διατηρώντας μια αίσθηση ψύχρας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Ο Νίκος Ζωιδάκης ξεσηκώνει τα Κύθηρα: Αυθεντικό γλέντι μέχρι το πρωί στα Μητάτα

Ένα από τα πιο αναμενόμενα παραδοσιακά ξεφαντώματα του φετινού...

Ανακοίνωση Δήμου Κυθήρων για τη στάθμευση και την κυκλοφορία: «Καθημερινοί έλεγχοι από την Αστυνομία»

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Δημοτική Αρχή ξεκαθαρίζει ότι...
00:06:37

Ξημερώνει στην Παλαιόπολη: Ένα εντυπωσιακό βίντεο-ύμνος στη γη της Αφροδίτης

Ένα εντυπωσιακό ψηφιακό ταξίδι στην Παλαιόπολη των Κυθήρων παρουσιάζει...

Ο συμπατριώτης μας Παναγιώτης Στάθης στην ΕΡΤ – Αναλαμβάνει το καθημερινό αναλυτικό δελτίο των 18:00

Μία νέα σημαντική σελίδα στην πολυετή δημοσιογραφική του πορεία...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img