Τα όσα έγιναν χθες στη Μητρόπολη, με το πλήθος να αποδοκιμάζει έντονα τον πρωθυπουργό, προκάλεσαν αναστάτωση στο Μέγαρο Μαξίμου που λίγες ώρες αργότερα ενημερώθηκε και για δημοσκόπηση που παρουσίασε το Kontra, και στην οποία για πρώτη φορά τα ποσοστά δημοφιλίας για τον κ.Μητσοτάκη είναι αρνητικά.

Τα συνθήματα αποδοκιμασίας προκάλεσαν και έναν έντονο διάλογο μεταξύ του πρωθυπουργού και του γ.γ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

΄Όπως γράφει ο Βασίλης Σκουρής στο ieidiseis.gr:

Μετά την ολοκλήρωση της κηδείας και ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί περίμεναν στο πλατύσκαλο της εκκλησίας τη σωρό του Μίκη Θεοδωράκη, συγκεντρωμένοι πολίτες στην πλατεία ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού, δίνοντας «αέρα» αντικυβερνητικής διαδήλωσης.

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανώς ενοχλημένος κοντοστάθηκε μπροστά στον ΓΓ του ΚΚΕ, κ. Κουτσούμπα και μπροστά στους παρευρισκόμενους του απευθύνθηκε με ιδιαίτερα έντονο ύφος:

«Τι είναι αυτά τα πράγματα; Εσύ τους έφερες εδώ να με βρίζουν;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός, παρουσία πολλών αυτήκοων μαρτύρων.

Ο κ. Κουτσούμπας έκπληκτος απάντησε πως «τι είναι αυτά που λες; Τι δουλειά έχω εγώ; Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον κόσμο», με τον κ. Μητσοτάκη να επιμένει, τονίζοντας πως το ΚΚΕ είχε την ευθύνη της περιφρούρησης.

Μάλιστα απάντησε: «Ναι,εσείς είχατε την ευθύνη»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × 2 =