mitsotakis-den-dothike-entoli

Απάντηση, κατά την δευτερολογία του στην Βουλή, για το θέμα που προέκυψε ύστερα από τις δηλώσεις του «γαλάζιου» Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Στο ζήτημα των δηλώσεων του Περιφερειάρχη, κ. Σπανού, έχω μπροστά μου δήλωση του ιδίου πως ουδέποτε ισχυρίστηκε πως υπήρχε εντολή μη κατάσβεσης γιατί αυτό θα ήταν εξωφρενικό για μία κυβέρνηση. Αυτά είπε ο κ. Σπάνος.

Πιστεύετε πραγματικά πως υπάρχει ηγεσία που μπορεί να δώσει εντολή μη κατάσβεσης; Υπονοείτε πως κάποιος ήθελε να καεί η Εύβοια, με αυτά τα υπονοούμενα ρίχνετε νερό στο μύλο όλων όσοι πιστεύουν πως κάποιοι ήθελαν να καεί η Εύβοια για να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Σπανός είχε υποστηρίξει πως οι κάτοικοι στην βόρεια Εύβοια αφέθηκαν να σβήσουν μόνοι τους τις φωτιές, ενώ παρατηρήθηκε παντελής έλλειψη εναέριων μέσων. Όσον αφορά δεν τις επίγειες δυνάμεις, επικαλέστηκε πολλές μαρτυρίες κατοίκων, σύμφωνα με τις οποίες, οι χερσαίες δυνάμεις είχαν εντολή μη κατάσβεσης.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seven + six =