O τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ, Ίθαν Χοκ έχει πίσω του μια σπουδαία καριέρα. Η κόρη που απέκτησε στο γάμο του με την Ούμα Θέρμαν, η Μάγια Xoκ, κάνeι τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. Και τώρα, θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε μαζί στην ταινία «Revolver».

Το «Revolver» είναι μια ρομαντική κομεντί την οποία θα σκηνοθήσει ο Άντριου Στάντον, γνωστός από το «WALL-E» και της οποίας έχει γράψει το σενάριο η Κέιτ Τρίφραϊ των «Stranger Things».

Η υπόθεση της ταινίας διαδραματίζεται το 1966, στο Άνκορατζ στην Αλάσκα. Την Αμερική σαρώνει η Beatlemania. Επιστρέφοντας από περιοδεία στην Ιαπωνία, η πτήση στην οποία επιβαίνουν οι Beatles κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της πόλης. Η Τζέιν, μία έφηβη κοπέλα ζει ξαφνικά το όνειρό της και το όνειρο εκατομμυρίων κοριτσιών της εποχής…

Η Τζέιν είναι αποφασισμένη να γνωρίσει και να ζήσει την πρώτη της σεξουαλκή εμπειρία με τον Τζορτζ Χάρισον. Σύντομα, όμως, συνειδητοποιεί ότι υπάρχουν κάποια άγνωστα σε εκείνη πράγματα που συνδέουν την οικογένειά της με τους Beatles. Ο Ίθαν Χοκ θα ερμηνεύσει τον πατέρα της Τζέιν.

Εκτός του επόμενου κύκλου του «Stranger Things», η Μάγια Χοκ είναι πρωταγωνίστρια στην νέα ταινία της Τζία Κόπολα «Mainstream», η οποία έκανε την πρεμιέρα της στο πρόσφατο φεστιβάλ Βενετίας. Ο Ίθαν Χοκ αυτή την εποχή εκτός από το «Tesla», έχει συγγράψει και κάνει την παραγωγή και στη μίνι σειρά του Showtime «The Good Lord Bird».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twelve − 2 =