Συνεχίζονται οι αναμεταδόσεις της είδησης σε ελληνικά ηλεκτρονικά μέσα σχετικά με τις απειλές του Δημάρχου Κυθήρων προς το ενημερωτικό μέσο του νησιού Kythera.News.

Ο  ιστότοπος TheFAQ γράφει: Και πάλι καλά να λέμε που είμαστε μόνο … στην 108η θέση στον κόσμο και τελευταίοι στην ΕΕ στην ελευθεροτυπία: Δήμαρχος απειλεί δημοσιογράφο …

Όπως σχολιάζει: «Στην ντροπιαστική 108η θέση στον κόσμο στην Ελευθερία του Τύπου κατέταξαν την χώρα μας αυτή την εβδομάδα οι «Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα»!  Κάτω και από δικτατορίες της Αφρικής και της Ασίας, ενώ είμαστε και οι τελευταίοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση!» Και συνεχίζει παραθέτοντας το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών.

Επίσης αναφορά γίνεται στα Νέα Μακεδονίας.

Στο Ergasia Net, ομοίως γίνεται αναφορά με τίτλο «Ο δήμαρχος Κυθήρων Στρ. Χαρχαλάκης απειλεί δημοσιογράφο του «Kythera.News» για μη αρεστό δημοσίευμα για τα σκουπίδια» και αναμεταδίδεται η είδηση από το άρθρο της ΕΦΣΥΝ.

μετα

Ενώ η είδηση βρίσκεται και στο Topics.gr στην κατηγορία Επτάνησα.

 

https://www.topics.gr/ellada/eptanisa/

 

Και πάλι καλά να λέμε που είμαστε μόνο … στην 108η θέση στον κόσμο και τελευταίοι στην ΕΕ στην ελευθεροτυπία: Δήμαρχος απειλεί δημοσιογράφο …

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eight + six =