Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου 2023 η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Ευστράτιου Χαρχαλάκη στην αίθουσα του Κυθηραικού Συνδέσμου στη Χώρα καθώς και η ορκωμοσία των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των προέδρων και των μελών των κοινοτήτων του Δήμου Κυθήρων και Αντικυθήρων.

Η Ορκωμοσία τελέστηκε με πολιτικό αλλά και θρησκευτικό όρκο παρουσία του Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων κκ Σεραφείμ.

Ο κύριος Χαρχαλάκης ,ο οποίος επανεξελέγη να υπηρετήσει τη θέση αυτή για τρίτη κατά σειρά θητεία με σθένος δεσμεύεται για την πρόοδο του νησιού μας και θέτει την ανάπτυξη του και την επίλυση των προβλημάτων στο βαθμό που καθίσταται εφικτό να λυθούν,ως πρωταρχικό του στόχο.

Σημειώνεται ότι η νέα Δημοτική Αρχή αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου.

Το Καλωσόρισμα τις εκδήλωσης έγινε από την Αναπλ. Διευθύντρια Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Κυθήρων κα. Πολυξένη Αλεζίδου.

Ακολούθησε η Αναπομπή των Κεκανονισμένων Δεήσεων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ και η Ορκωμοσία του Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και Μελών Δημοτικών Κοινοτήτων

Μετά την υπογραφή του Πρακτικού Ορκωμοσίας από όλους τους αιρετούς ακολούθησε Ρεσιτάλ Πιάνου από τον διακεκριμένο Κυθήριο Πιανίστα κ. Αλέξανδρο Κυριακόπουλο, ο οποίος ταξίδεψε από τις ΗΠΑ (Boston Conservatory at Berklee) ειδικά για την τελετή ορκωμοσίας με το ακόλουθο ρεπερτόριο (διάρκεια περίπου 40 mins.):

Franz Joseph Haydn (1732-1809): Σονάτα σε ρε ματζόρε, νο.37

Sergei Sergeyevich Prokofiev (1891-1953): Επιλογές από τα κομμάτια από τα 10 κομμάτια από το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», Opus 75

Frederic Frangois Chopin (1810-1849): Μπαλάντα vo.2, Opus 37 – Ηρωική Πολωνέζα, Opus 53

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × five =