γυναίκες της Κυθηραϊκής Αδελφότητας

Από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης του συλλόγου κοινός παρονομαστής στην διοργάνωση των δράσεων, είναι η πάντα αισθητή και πολύτιμη παρουσία των Γυναικών της Αδελφότητας

Δεν χρειάζεται όμως κάποιος να ανατρέξει στο παρελθόν για να διαπιστώσει την δυναμική παρουσία τους, αρκεί μια επίσκεψη στο φιλόξενο χώρο της Κυθηραϊκής Αδελφότητας τις Παρασκευές ή την συμμετοχή σε μια από τις πολλές εκδηλώσεις του συλλόγου.

Στο δείλι της δεκαετίας του 1980 είχε δημιουργηθεί η Ένωση Κυθηρίων Γυναικών Πειραιά (Ε.ΚΥ.ΓΥ.Π.) όπου ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι παρέα με όλους στο πνεύμα της συλλογικότητας και της Κυθηραϊκής κουλτούρας, όπου στάθηκαν στις χαρές αλλά και στις δύσκολες στιγμές των μελών πάντα με αγάπη και αλληλεγγύη.

Με το πέρασμα των χρόνων η συνεισφορά τους παραμένει αναλλοίωτη και πάντα με χαμόγελο. Σήμερα την εποχή του γρήγορου τρόπου ζωής και των πολλαπλών ρόλων, η Κυθήρια γυναίκα της παροικίας του Πειραιά, της Αθήνας και όχι μόνο, συνεχίζει να δίνει το παρόν δυναμικά.

Είναι το σημείο εκείνο που δεν είναι ένας απλός κρίκος στη λειτουργία του συλλόγου αλλά η ίδια η δύναμη, όπου μαζί με το χαμόγελό τους είμαστε συνεπιβάτες για το ταξίδι στα Κύθηρα.

Χρόνια πολλά!!
Το Διοικητικό Συμβούλιο

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

11 − 3 =