gymnasio-kythiron-ekpaideftiko-symposio

Στις 12 και 13 Μαΐου το Γυμνάσιο Κυθήρων συμμετείχε σε εκπαιδευτικό Συμπόσιο που οργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά δια της Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων, Ανθής Γουρουντή (ΠΕ7901) και με επιστημονικά υπεύθυνη τη Χρυσάνθη Κουμπάρου (ΣΣΕ Φιλολόγων).

Οι εργασίες του Συμποσίου φιλοξενήθηκαν στο Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης»  και το θέμα του ήταν: «Τοπόσημα μνήμης και πολιτισμού στην Εκπαιδευτική Περιφέρεια του Πειραιά (ΔΔΕ Πειραιά)».  Το Γυμνάσιο Κυθήρων συμμετείχε με ανακοίνωση  που είχε θέμα : «Γυμνάσιο Κυθήρων: 100 χρόνια προσφοράς στα Κύθηρα», με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εκατό ετών λειτουργίας του σχολείου και υπήρξε προϊόν ενδελεχούς έρευνας, προφορικών συνεντεύξεων και βιωματικών δράσεων των μαθητών της Γ΄τάξης του σχολείου.

Στο Συμπόσιο που διήρκεσε τέσσερεις μέρες, συμμετείχαν πάνω από 30 σχολεία της Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.  Η ανακοίνωση, που ήταν διανθισμένη από ένα πλουσιότατο φωτογραφικό υλικό και σχετικό video, παρουσιάστηκε από  το Θεολόγο καθηγητή, Λουράντο Γεώργιο και τη Διευθύντρια του Γυμνασίου, Σταυρούλα Φατσέα και άφησε άριστες εντυπώσεις.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × four =