Αγία Πελαγία ξενοδοχεία κύθηρα

Εντυπωσιακή άνοδο στις αναζητήσεις παρουσιάζουν σύμφωνα με την υπηρεσία Google Trends τα ξενοδοχεία των Κυθήρων και ο τουριστικός οικισμός της Αγίας Πελαγίας. Τα στοιχεία που παραθέτουμε σήμερα αποτυπώνουν τις τάσεις του κοινού που αναζητούν πληροφορίες για το ταξίδι τους στα Κύθηρα.

Κύθηρα ξενοδοχεία και Αγία Πελαγία προηγούνται στο 12μηνο

Όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα η αναζήτηση κυθηρα ξενοδοχεια παρουσιάζει άνοδο 250% και η αναζήτηση Αγία Πελαγία Κύθηρα άνοδο 90%. Η άνοδος αυτή σε πρώτη ανάγνωση μπορεί να ερμηνευτεί ως ανάκτηση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ξενοδοχεία στην εποχή της πανδημίας, μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι του 2020, καθώς και να επιβεβαιώσει την καλή φήμη που έχει το νησί ως ασφαλής προορισμός, μιας και εντάσεται στα λεγόμενα Covid Free νησιά.

Το περιζήτητο «Πετράδι»

Στην πρώτη θέση των ανερχόμενων αναζητήσεων με ένα εκπληκτικό breakout βρίσκεται το πετραδι κυθηρα που σχετίζεται με την ομώνυμη τουριστική μονάδα στο Λιβάδι. Η επίδοση αυτή μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες όπως οι υπηρεσίες (πρωινό, μπαρ, πισίνα κ.α) του καταλύματος, η βαθμολογία στην Booking.com (Η εταιρεία το παρουσιάζει στις πρώτες θέσεις στο Λιβάδι), η λειτουργία ιστοσελίδας, τα signals στα social media κ.α

Τα πιο αυξανόμενα trends της διετίας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα στοιχεία στις αναζητήσεις με βάση τη διετία, δηλαδή από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα. Όπως μπορείτε να δείτε στους  παρακάτω πίνακες, οι παραλίες Μελιδόνι και Χαλκός σπάνε «ρεκόρ» με 350% και breakout αντίστοιχα. Η Ταβέρνα Φιλιώ παρουσιάζει 300% άνοδο στις αναζητήσεις, ενώ άνοδο παρουσιάζει και ο Αβλέμονας (120%), αλλά και η ακτοπλοϊκή σύνδεση Κισσάμου – Κυθήρων (100%).

Σε τρεις εβδομάδες που θα ενσωματωθούν και οι τάσεις του Αυγούστου θα επανέλθουμε με νέα ανάλυση στη γενική αναζήτηση.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 − three =