george stratigos

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Ευστράτιου Χαρχαλάκη ανακοίνωσε ο συμπατριώτης μας . Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Στρατηγός έκανε γνωστό ότι αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Χαρχαλάκη να συμμετάσχει ενεργά στα κοινά του νησιού και τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Διαβάστε το μήνυμά του:

«Φίλες και φίλοι,
Με τις περισσότερες και τους περισσότερους από εσάς γνωριζόμαστε χρόνια.
Γνωριζόμαστε προσωπικά, οικογενειακά, φιλικά, επαγγελματικά και έχουμε μοιραστεί χαρές και λύπες, σκέψεις και ανησυχίες, αγωνίες και όνειρα, επιτυχίες και αποτυχίες.
Έχουμε περπατήσει σε παρόμοια ή διαφορετικά μονοπάτια, έχουμε καθίσει στο ίδιο τραπέζι, έχουμε εργαστεί για κοινούς στόχους και σίγουρα, έχουμε κολυμπήσει στις ίδιες θάλασσες.

Μεγαλώσαμε ως παιδιά και μεγαλώνουμε παιδιά με την ζωή μας να έχει μια αναλλοίωτη σταθερά, την αγάπη μας για τα Κύθηρα, το νησί μας. Μια αγάπη που, για εμένα, παραμένει απλά αναλλοίωτη, αλλά με χαρακτηρίζει, με μεγαλώνει, με προστατεύει, με βοηθά να ονειρεύομαι, μου μιλά.

Και είμαι βέβαιος, πως ήρθε η στιγμή να αφουγκραστώ τις ανάγκες και τα προβλήματα του νησιού, τις ιδέες των συγχωριανών μου στο Μυλοπόταμο, τα όνειρα των παιδιών στις πλατείες, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, τις προοπτικές της τοπικής οικονομίας.

Ο τόπος μας χρειάζεται σύγχρονες υποδομές, οι οποίες θα προκύψουν από βελτιώσεις σε ήδη υπάρχουσες, αλλά και με νέα έργα. Η ανακοίνωση από τον Δήμαρχο κ. Χαρχαλάκη της ένταξης του έργου “Αποχέτευση Νοτίου Τμήματος Νήσου Κυθήρων” στο Ταμείο Ανάκαμψης με 27.000.000€, αποτελεί σημαντική αναπτυξιακή εξέλιξη για τον τόπο μας. Σε παρόμοια κατεύθυνση, η Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για το αεροδρόμιο Αλέξανδρος Ωνάσης, δημιουργεί τις βάσεις για την πολυπόθητη επιμήκυνση του αεροδιαδρόμου. Το νησί μας έχει ανάγκη και από άλλα τέτοια έργα, τα οποία θα βελτιώνουν τη ζωή των κατοίκων και ταυτόχρονα θα συμπληρώνουν το όραμα για το ποια θέλουμε να είναι μια βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας που να πλαισιώνει την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου.

Με εφόδιο την παρακαταθήκη της πολυετούς προσφοράς του πατέρα μου Ιωάννη Δ. Στρατηγού στον τόπο μας, την πολυετή τεχνογνωσία στην οικονομική διαχείριση πόρων για την τοπική ανάπτυξη και την στήριξη των τοπικών κοινωνιών και πρακτική εμπειρία στην αστική διαχείριση, στόχος μου είναι να θέσω στην υπηρεσία του νησιού μας όσα πολύτιμα έμαθα στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία αλλά και υπηρετώντας τη λειτουργία της μεγαλύτερης πρωτεύουσας της χώρας.

Με τις σκέψεις αυτές, και όραμα τη δημιουργία προϋποθέσεων μιας σταθερής και βιώσιμης ανάπτυξης για τον τόπο μας, αποδέχθηκα την πρόταση του κ. Χαρχαλάκη να συμμετάσχω ενεργά στα κοινά του τόπου μας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Μέχρι τότε, θα ανταμώνουμε και θα συζητούμε για αυτά που πρέπει να αλλάξουν, για αυτά που θέλουμε να γίνουν, για αυτά που μπορούμε να πετύχουμε. Παραμένω αισιόδοξος για το μέλλον και ευελπιστώ στη στήριξή σας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × 5 =