Δημιουργεί ήδη την δική του ιστορία στον χώρο του επιχειρείν. Ο Ελληνοαυστραλός Γιώργος Μουλός, με καταγωγή από τα Κύθηρα είναι στα 24 του εκατομμυριούχος, διαθέτει την δική του ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας δραστηριοποείται με επιτυχία στο e-commerce και βιώνει πολύ πριν τα πρώτα -αντα την οικονομική ανεξαρτησία.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Από μικρός, γνώριζε ένα πράγμα. Ότι δεν θέλει να σπουδάσει. Δούλεψε σε οικοδομικές εργασίες και ως υπάλληλος σε γνωστή αλυσίδα fast food. Παράλληλα, όμως, διάβαζε ότι έπεφτε στα χέρια του γύρω από τις online επιχειρήσεις, το ηλεκτρονικό εμπόριο και καταξιωμένους επιχειρηματίες. Και παρόλο που ο δρόμος του δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, γνώρισε εντέλει την επιτυχία, γιατί είχε δύο χαρακτηριστικά: Πειθαρχία και επιμονή. Και ένα μυστικό το οποίο εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα της ΕΡΤ. “Ευτύχησε” να έχει μια μητέρα που δεν ήταν υπερπροστατευτική και δεν του έδωσε ποτέ χρήματα για να ζήσει.

Τα τελευταία 7 χρόνια, ο Γιώργος Μουλός έχει δημιουργήσει, αγοράσει και πουλήσει πάνω από 75 διαδικτυακές επιχειρήσεις, ενώ, μέσω της εταιρείας που έχει ιδρύσει, στοχεύει να πουλήσει επιχειρήσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Παράλληλα, προσφέρει συμβουλευτική σε νέους επιχειρηματίες και δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια ανά τον κόσμο, ανάμεσά τους και στη χώρα μας.

Δραστηριοποιείται στον χώρο της online αγοράς και πώλησης ρούχων και κοσμημάτων, που είναι τομείς ιδιαίτερα προσοδοφόροι όπως αποκαλύπτει ενώ διατηρεί πελατολόγιο από Αμερική, Δυτική Ευρώπη και Αυστραλία.

Ο Γιώργος Μουλός, με καταγωγή από το Τσιρίγο, είναι το δικό μας παιδί. Οικείος, προσιτός, ανθρώπινος. Πέτυχε γιατί δεν φοβήθηκε να αποτύχει. Και δεν σταματάει ποτέ και πουθενά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 × 5 =