Γιάννης Στρατηγός

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Παρακολουθώντας τις τελευταίες μέρες το πρόβλημα της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας των νησιών μας, και τον διάλογο που ήταν αναμενόμενο να αναπτυχθεί (στο FB κατά κύριο λόγο). Στο διάλογο αυτό παρατίθενται διάφορές απόψεις, εκτιμήσεις και γενικά εντυπώσεις συμπατριωτών μας, καθώς και την συμμετοχή του Δήμου σ’ αυτόν.

Το κυριότερο ερώτημα που διατυπώνεται συχνά, αφορά το τις συμβατικές υποχρεώσεις εν γένει της πλοιοκτήτριας εταιρείας, στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο το ποίο της, αδυνατεί να εκτελεί τα συμβατικά δρομολόγια.

Πολύ απλά λοιπόν ως ένας ενεργός πολίτης, απευθύνθηκα στο Υπουργείο Ναυτιλίας, στέλνοντας την ακόλουθη επώνυμη επιστολή:
‘’Σας παρακαλώ πάρα πολύ να μου γνωστοποιήσετε ποια σύμβαση ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας διέπει σήμερα την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών Κύθηρα και Αντικύθηρα’’.

Την επόμενη ακριβώς ημέρα έλαβα την ακόλουθη επίσημη απάντηση από την Δ/νση Θαλασσίων Συγκοινωνιών Α-Β:
«Σε απάντηση επιστολής σας, σας αποστέλλουμε συνημμένα συμβάσεις ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας που έχουν συναφθεί στο πλαίσιο της ακτοπλοϊκής εξυπηρέτησης των Κυθήρων και των Αντικυθήρων.
Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.’’
Πλωτάρχης Λ.Σ.
Θεόδωρος Κραψίτης»

Σημειώνω λοιπόν ότι ο ως άνω Πλωτάρχης Λ.Σ. μου επισύναψε τα δύο αρχεία PDF που επισυνάπτω κι εγώ με τη σειρά μου, στην παρούσα ανάρτησή μου.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × 3 =