υπουργός ανάπτυξης επενδύσεων

Για που θα πρέπει να προηγηθούν στην πρώτη φάση της μερικής άρσης του , έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, , μιλώντας στον . Αναφερόμενος στην ερχόμενη Κυριακή, 13/12/20, σημείωσε ότι τα σούπερ μάρκετ θα έχουν την δυνατότητα να παραμείνουν ανοιχτά, αλλά αυτό θα είναι προαιρετικό.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε το «αυστηρό», ενώ εκτίμησε πως το σχολικό έτος μπορεί να αναπληρωθεί, με την προϋπόθεση να προστεθούν ώρες, εκτίμησε όμως ότι ο τζίρος που απώλεσαν οι επιχειρήσεις είναι δυσαναπλήρωτος. 

Παράλληλα, εκτίμησε ότι το , παρά το ότι μπορεί να προσφέρει κάποιες λύσεις, δεν δύναται να αντικαταστήσει την λιανική πώληση, ενώ στην ερώτηση για ενδεχόμενο τρίτο κύμα, απάντησε πως «το τρίτο κύμα, είμαστε εμείς. Ο ιός θα εξαπλώνεται όσο δεν μειώνεται η από μέρους μας κινητικότητα».

Τέλος, όσον αφορά τον σκεπτικισμό που επιδεικνύει μερίδα των πολιτών αναφορικά με την ασφάλεια του εμβολίου, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως αδημονεί να εμβολιαστεί και ει δυνατόν, να είναι ανάμεσα στους πρώτους που θα το κάνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eight + 1 =