Τί δείχνουν οι μελέτες για το μέγεθος του πέους; Πώς το εισπράτουν οι άντρες, με ποιο τρόπο επηρεάζει την ψυχολογία τους; Με ποιο τρόπο εκδηλώνονται οι κύκλοι της στύσης κατά την διάρκεια του ύπνου; Τί είναι το κάταγμα στύσης και πότε μπορεί να συμβεί; Μπορεί να υπάρξει άνδρας με δύο πέη κι αν ναι, πόσο λειτουργικά μπορεί να είναι; Τέλος, τί πιστεύουν οι γυναίκες για το μέγεθος, αποτελεί ή όχι παράγοντα για εντονότερους οργασμούς;

Αυτά είναι τα θέματα που θίγει στο σημερινό βίντεο η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά. Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seventeen − two =