alieia-tourismos

Το Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων ως φορέας υλοποίησης της Πράξης «Γαλάζια Γέφυρα: Στήριξη της τοπικής κοινότητας των Κυθήρων μέσα από την επικοινωνία Αλιείας και Τουρισμού», η οποία αναπτύσσεται σε τοπικό επίπεδο στο Δήμο Κυθήρων και Αντικυθήρων, διοργανώνει το 2ο Ψηφιακό Εργαστήριο της Πράξης.

Σκοπός της Πράξης είναι η δημιουργία και ενίσχυση οργανικών συνδέσεων μεταξύ της αλιείας και του τουρισμού. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι δύο δραστηριότητες στην περιοχή αναφοράς έχουν αποσπασματικό και μονοδιάστατο χαρακτήρα μέχρι σήμερα, παρουσιάζεται μια πολύ καλή ευκαιρία για την ανάπτυξη συνεργειών. Στο πλαίσιο αυτό, το 2ο Ψηφιακό Εργαστήριο θα επικεντρωθεί στην ενδυνάμωση της συνεργασίας και της δικτύωσης με τους τοπικούς ενδιαφερόμενους φορείς, και συγκεκριμένα με τους τοπικούς αλιείς, τις δημόσιες αρχές, την τοπική τουριστική βιομηχανία και την κοινωνία των πολιτών αναφορικά με τις αναπτυξιακές δυνατότητες που μπορούν να προκύψουν από την ανάπτυξη γαλάζιων τουριστικών δράσεων βασισμένων στην τοπική αλιευτική κληρονομία και παράδοση, με ειδικότερες τοπικές αναφορές στο νησί των Κυθήρων (Ενδιαφερόμενοι Φορείς Χώρας Κυθήρων, Ποταμού, Αγίας Πελαγίας).

Το 2ο Ψηφιακό Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου 2022, στις 18:00 μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Microsoft Teams: Σύνδεσμος Εκδήλωσης

Ηλεκτρονικές Δηλώσεις Συμμετοχής μέσω email στη διεύθυνση: dbanousis@kean.gr  υπόψη εκπαιδευτή/ εισηγητή της Πράξης Δημήτριου Μπανούση.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four + 8 =