Γ. Οικονόμου: Ο Αλ.Τσίπρας εμφανίστηκε αδύναμος να απαντήσει στα μεγάλα ερωτήματα

«Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίστηκε αδύναμος να απαντήσει στα μεγάλα ερωτήματα του αύριο και στις ανησυχίες  του σήμερα. Παρά τα πανάκριβα σκηνικά  ο κ. Τσίπρας έδειξε ότι είναι ξεπερασμένος. Αγκυλωμένος στο παρελθόν, σε ένα κόσμο που δεν υπάρχει πια», αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, για την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην 85η ΔΕΘ.

«Η σκέψη του και η πολιτική του συγκρότηση δεν έχουν καμιά αναφορά στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, στον νέο κόσμο που ανατέλλει. Εκφράζει τη βαθιά συντήρηση, σε κάθε επίπεδο: οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό και πολιτισμικό», επισημαίνει ο κ. Οικονόμου.

Και προσθέτει: «Δεν τοποθετήθηκε πολιτικά απέναντι στο κύμα ανορθολογισμού και λαϊκισμού που ενδημεί στον πολιτικό χώρο που ηγείται, και  το οποίο ζημιώνει τη χώρα, εν μέσω πανδημίας. Δεν κατάφερε να παρουσιάσει μια συμπαγή και πειστική πολιτική πρόταση, πλαισιωμένη από σαφές και μελετημένο οικονομικό σχέδιο. Ξανά παροχές χωρίς κοστολόγηση  και ξανά διαγραφή χρεών. Ήταν λες και το ημερολόγιο έδειχνε 2014. Μόνο που σήμερα όλοι γνωρίζουν τι ακολούθησε μετά».

Στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου καταλήγει: «Η απόπειρα της ‘νέας αρχής’ σκιαζόταν συνεχώς από τις λέξεις ‘επιστροφή’ και ‘κατάργηση’. Την ώρα που η Ελλάδα αλλάζει με ένα άλμα ευημερίας στο αύριο, ο διακαής πόθος του κ. Τσίπρα είναι η επάνοδος στην εξουσία με κάτι ανάλογο της συγκυβέρνησης με Βαρουφάκη και Καμμένο. Μέχρι εκεί φτάνει ο πολιτικός του ορίζοντας. Και αυτό τα λέει όλα».

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Σχετικά με την επαναλειτουργία του Γηπέδου Λειβαδίου και τον περιβάλλοντα χώρο

Στην προσπάθειά μας να επαναλειτουργήσουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά...
00:01:29

Αποκάλυψη «σημαντικών» εγγράφων για τα… UFO προαναγγέλλει ο Τραμπ

«Βρήκαμε πολλά, πολύ ενδιαφέροντα έγγραφα, οφείλω να πω, και...

Όλοι Μαζί: Τι εγκαθίσταται δίπλα στα σπίτια μας; Ερωτήματα για τα αντλιοστάσια

Στο μικροσκόπιο της δημοτικής παράταξης «Όλοι Μαζί, Κύθηρα -...

Δέκα χρόνια κλείνει το Hania.News του «δικού μας» Γιώργου Γεωργακάκη

Η σημερινή ημέρα (18 Απριλίου 2026) αποτελεί ένα σπουδαίο...

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για τις τετραετείς άγονες γραμμές στην ακτοπλοϊα

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται ο διαγωνισμός για τις τετραετείς...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img