Bombardier_Dash_8-Q402,_Olympic_Air_JP7653524

Ακυρώθηκαν πέντε προγραμματισμένες απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines – Olympic Air από Θεσσαλονίκη για Κύθηρα. Η είδηση έγινε γνωστή ύστερα από δημοσίευμα στον Adelin-FM ο οποίος μετέδωσε την πληροφορία το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με επικοινωνία του Kythera.News με ξενοδόχο, αναφέρθηκε ότι ταξιδιώτης που θα πετούσε από Κύθηρα για Θεσσαλονίκη την 5η Σεπτεμβρίου ενημερώθηκε από την εταιρεία ότι ακυρώθηκε η απευθείας πτήση και μπορεί εναλλακτικά να ταξιδέψει με ανταπόκριση μέσω Αθήνας. Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα βράδυ της Παρασκευής 16 Ιουλίου δεν εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση από την εταιρεία, για την ενημέρωση επιβατών και επιχειρηματιών του τουρισμού. Η είδηση της επανασύνδεσης Θεσσαλονίκη – Κύθηρα ήταν μια ιδιαίτερα θετική είδηση που απασχόλησε τον τουριστικό κλάδο των Κυθήρων τους τελευταίους μήνες.

Ποιες πτήσεις έχουν ακυρωθεί

Όπως μπορεί να επιβεβαιωθεί από το online σύστημα κρατήσεων της εταιρείας Aegean, ακυρώθηκαν συνολικά πέντε απευθείας πτήσεις οι οποίες είναι οι εξής:

  • Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021
  • Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021
  • Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021
  • Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021
  • Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Ήδη, εκφράζεται ανησυχία και αβεβαιότητα στον κλάδο των ξενοδόχων σχετικά με αυτή την εξέλιξη. Πληροφορίες κάνουν λόγο για ελάχιστο εμπορικό ενδιαφέρον στις ακυρωθείσες πτήσεις, με μηδενικές ως ελάχιστες κρατήσεις. Θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για την εξέλιξη αυτή, τόσο στην εταιρεία όσο και στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Περισσότερα σε νεότερη ενημέρωση. Επισυνάπτονται παρακάτω αποσπάσματα με το πλάνο κρατήσεων της εταιρείας που επιβεβαιώνει τις ακυρώσεις. Όπως θα προσέξετε, οι απευθείας πτήσεις έχουν αφαιρεθεί και υπάρχουν μόνο με ανταπόκριση την Αθήνα και παραμονή στο Ελευθέριος Βενιζέλος για τουλάχιστον 2 ώρες.

 

 

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

13 − 5 =