Μετά

Ο διοικητής του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης ένα ευχαριστήριο γράμμα για την προσφορά του γεωπόνου Θανάση Σάμιου, στην προσπάθεια ευπρεπισμού των ανοιχτών χώρων. Διαβάστε παρακάτω:

Καλημέρα σε όλους

Μετά την ολοκλήρωση του σχετικού δημόσιου έργου αξίας 140.000 € (ευρώ)  για τον ευπρεπισμό και την λειτουργικότητα των χώρων του αεροδρομίου, καθώς και την δημιουργία κλειστών χώρων  300 τετραγωνικών μέτρων , πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για να έχει το αεροδρόμιο την καλύτερη εικόνα, όπως του αξίζει και λόγω της επετείου του χρυσού ιωβηλαίο.

Ο Αερολιμενάρχης δέχθηκε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση την πρόταση του γνωστού για το ήθος , την εργατικότητα και την καλαισθησία του, γεωπόνου κ. Θανάση Σάμιου, ο οποίος προσφέρθηκε ανιδιοτελώς  να ευπρεπίσει το καλλωπιστικό παρτέρι του χώρου των σημαιών, που δυστυχώς ήταν  εγκαταλελειμμένο  επί  χρόνια και έκρυβε για τον προσερχόμενο στο αεροδρόμιο την ομορφιά του κτιρίου του αεροσταθμού, προς την δυτική πλευρά του.

Διέθεσε λοιπόν συνεργείο τριών ατόμων, τα απαραίτητα εργαλεία και μεταμόρφωσε την δυτική όψη του αεροσταθμού, καθαρίζοντας παράλληλα ένα σωρό σκουπίδια που έκρυβαν οι θάμνοι στις ρίζες τους. Χρειάσθηκαν πάνω από 15 δρομολόγια του φορτηγού του για να απομακρυνθούν τα κλαδέματα και τα σκουπίδια, για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Ευχαριστώ πολύ τον αγαπητό Θανάση και τους ακούραστους ανθρώπους του, για την πολύτιμη προσφορά τους προς το αεροδρόμιό μας και ελπίζω η χειρονομία αυτή να βρει  και άλλους μιμητές, γιατί οι καιροί  είναι δύσκολοι, οι πιστώσεις του δημοσίου περιορισμένες και οι ανάγκες των δημοσίων καταστημάτων και χώρων πολλές.

Ευπρεπείς δημόσιοι χώροι, ιδιαίτερα των τουριστικών περιοχών όπως το νησί μας, χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό,  την ευταξία και την καθαριότητα  των κατοίκων τους, αποτελούν δε διαφήμιση για την προσέλκυση επισκεπτών. Προσφορά για την άψογη εικόνα του νησιού, σε τελική ανάλυση είναι ακόμα και η σωστή διαχείριση και διάθεση των  σκουπιδιών από τον καθένα μας.

  Μ.Φ.Χ. & εκτίμηση

Stavros I. Paizanos

Airport Manager

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fourteen − 11 =