ποταμός κύθηρα

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Π  Ρ  O Σ Κ Λ Η Σ Η

ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

16/08/2022

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας, ευχόμαστε όλοι να είστε καλά.

Μετά τα δύο χρόνια με τα περιοριστικά μέτρα λόγω Κορωνοϊού που βιώσαμε όλοι και μας στέρησαν την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε όπως θα επιθυμούσαμε, ερχόμαστε ξανά στην κανονικότητα και θα  μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας στα προβλεπόμενα χρονικά πλαίσια.

Απευθύνουμε πρόσκληση στα μέλη του Συλλόγου μας σε Τακτική Γενική Συνέλευση που φέτος περιλαμβάνει και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στις 29 Αυγούστου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ποταμού , για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

  1. Διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Οικονομικός απολογισμός διετίας 2020-2022
  3. Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  4. Συζήτηση για τα πεπραγμένα και τον οικονομικό απολογισμό.
  5. Ψηφοφορία για την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού και την απαλλαγή ή μη του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη.
  6. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των εκλογών.
  7. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Όλοι μας έχουμε ευθύνη να ενισχύσουμε τον Σύλλογο. Με την μικρή ο καθένας συμμετοχή του, να τον πάμε  παραπέρα, καθώς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμού είναι ένα σωματείο με 20 χρόνια ζωντανή και ενεργό παρουσία στον τόπο μας.

Περιμένουμε να υποβάλετε όσο το δυνατόν περισσότεροι  από  εσάς  υποψηφιότητα  για  τα  διοικητικά  όργανα  του  Συλλόγου. Δηλώσεις υποψηφιοτήτων θα γίνουν δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2022  και  ώρα  19:00. Οι  υποψηφιότητες  μπορούν  να  γνωστοποιηθούν τηλεφωνικώς  στην  Γεν. Γραμματέα κα Βασιλική Φαρδούλη (6973609407) ή στην Πρόεδρο κα Ελένη  Σουρή  (6974383215).

Στη συνέχεια θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου, politistikospotamou@gmail.com, ή να την προσκομίσουν γραπτώς στο γραφείο της κας Σουρή 10.00-12.00 καθημερινά.

Τα μέλη του Συλλόγου μπορούν βάσει του Καταστατικού να εξουσιοδοτήσουν ένα παρόν μέλος να ενεργήσει γι’ αυτούς.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρουσία των μελών στην Γενική Συνέλευση είναι η οικονομική  τακτοποίηση τους  που αφορά σε συνδρομή 10 € μόνο.

Επιθυμούμε την παρουσία όλων των μελών μας. Σας  περιμένουμε να  καταθέσετε  τις  δικές  σας  απόψεις,  και προτάσεις, τόσο  για  τα  πεπραγμένα  όσο  και για τη  συνέχεια.

Η παρουσία σας είναι σημαντική

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
Ελένη Σουρή

Η Γεν. Γραμματέας
Βασιλική Φαρδούλη

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two + 17 =