Έτοιμη η σήμανση των μονοπατιών στα Κύθηρα

Το δίκτυο μονοπατιών Kythera Trails ολοκληρώθηκε. Πάνω από 100 χιλιόμετρα περιπατητικών διαδρομών παραδίδονται στους επισκέπτες και τους κάτοικους των Κυθήρων. Ένα σημαντικό έργο στα μονοπάτια αυτά είναι η σήμανση η οποία διευκολύνει το διάβα και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στους περιπατητές.

Οι ενημερωτικές πινακίδες εισαγωγής στα μονοπάτια τοποθετήθηκαν προς αναβάθμιση του πεζοπορικού δικτύου των Κυθήρων. Πλέον οι επισκέπτες του νησιού μπορούν εύκολα και εύληπτα να πληροφορούνται τα σημαντικά στοιχεία της κάθε διαδρομής, όπως ορίζει άλλωστε και η πιστοποίηση κατά το πρότυπο Green Flag Trails.

Δίνει όμως άλλο αέρα στην πεζοπορική εμπειρία ο ντόπιος «συνοδός» που αφηγείται με τον τρόπο του την ιστορία πίσω από κάθε μονοπάτι. Εδώ ο Ρήγας Ζαφειρίου βάζει τους επισκέπτες στο πλαίσιο της διαδρομής Μ31 «Ο Δρόμος του Νερού και του Κάστρου», αποκωδικοποιώντας τις σχετικές πληροφορίες.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Σχετικά με την επαναλειτουργία του Γηπέδου Λειβαδίου και τον περιβάλλοντα χώρο

Στην προσπάθειά μας να επαναλειτουργήσουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά...
00:01:29

Αποκάλυψη «σημαντικών» εγγράφων για τα… UFO προαναγγέλλει ο Τραμπ

«Βρήκαμε πολλά, πολύ ενδιαφέροντα έγγραφα, οφείλω να πω, και...

Όλοι Μαζί: Τι εγκαθίσταται δίπλα στα σπίτια μας; Ερωτήματα για τα αντλιοστάσια

Στο μικροσκόπιο της δημοτικής παράταξης «Όλοι Μαζί, Κύθηρα -...

Δέκα χρόνια κλείνει το Hania.News του «δικού μας» Γιώργου Γεωργακάκη

Η σημερινή ημέρα (18 Απριλίου 2026) αποτελεί ένα σπουδαίο...

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για τις τετραετείς άγονες γραμμές στην ακτοπλοϊα

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται ο διαγωνισμός για τις τετραετείς...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img