Η εναλλαγή ρόλων στο σεξ είναι μια δραστηριότητα που συχνά μας φέρνει σε αμηχανία. Στο σημερινό βίντεο, η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά μας ενθαρρύνει να την δοκιμάσουμε, εξηγεί γιατί δεν πρέπει να την περιορίσουμε στην σωματική της έκφραση και αναλύει ποιες παραμέτρους της σεξουαλικής, συναισθηματικής και αισθαντικής συμπεριφοράς μπορεί να αγγίξει.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fifteen − 8 =