ioanna-vitrioli

Το τι ακριβώς είπε η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, δεν είναι ακόμη σαφές. Ήταν, όμως, αρκετό για να εξοργιστεί η οικογένεια του θύματος, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη ένταση στο δικαστήριο και ο αδερφός της Ιωάννας να βγει από την αίθουσα.

Η συγκλονιστική κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:00, με την κατηγορούμενη να μην την κοιτά στα μάτια ούτε για μια στιγμή. Αφού περιέγραψε τις δραματικές στιγμές μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, τον Μάιο του 2020, πως “ένιωθα το πρόσωπό μου να καίγεται, να λιώνει” και πως στο νοσοκομείο “σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου”, το θύμα δέχτηκε μια ερώτηση από τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα. Και κάπως έτσι, ξεκίνησαν όλα.

«Σήμερα η κατηγορούμενη σας είπε κάτι;» ρώτησε ο Απόστολος Λύτρας, για να απαντήσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Όχι. Με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα…».

Τότε, η κατηγορούμενη κάτι σχολίασε χαμηλόφωνα και προκάλεσε την έκρηξη οργής από την οικογένεια της Ιωάννας.

«Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας! Φίδι, ε φίδι, μιλάς. Γ@@@ το @@@!» άρχισε να φωνάζει, εκτός εαυτού, ο αδερφός του θύματος, ενώ η μητέρα της Ιωάννας φώναξε: «Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας! Μας διέλυσες»…

Συνοδεία αστυνομικών, ο αδελφός της Ιωάννας βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα της κάθισε στη θέση της…

Ξανά «αντιμέτωπες» 16 μήνες μετά την δολοφονική επίθεση με το βιτριόλι

Η κατάθεση της Ιωάννας «άνοιξε» ουσιαστικά την ακροαματική διαδικασία για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στις 20 Μαΐου του 2020 στην Καλλιθέα.

Λίγα λεπτά μετά την άφιξη της Ιωάννας και ενώ λίγοι περίμεναν πως αυτό θα γινόταν, στο δικαστήριο έφτασε και η γυναίκα που της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Μπήκε στην αίθουσα λίγο πριν το θύμα ξεκινήσει την κατάθεσή του. Δεν κοίταξε στιγμή της Ιωάννα στα μάτια. Κοιτούσε μόνο ευθεία ή κάτω.

«Μη νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς, δεν πειράζει, είναι ανθρώπινο», είπαν στην Ιωάννα, όταν η κατηγορούμενη μπήκε στην αίθουσα, τόσο η μητέρα της όσο και ο ένας από τους συνηγόρους της, Νίκος Αλεξανδρής.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twelve − 6 =