epitheorisi-antirrypantikou-exoplismou

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 στο Διακόφτι Κυθήρων η ετήσια επιθεώρηση του αντιρρυπαντικού εξοπλισμού δικαιοδοσίας του ΔΛΤ Κυθήρων παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυθήρων, κ. Δημητρίου Καλλίγερου, του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, κ. Ιωάννη Κατσανεβάκη και της Διοικητού του Β΄ Λ.Τ Κυθήρων, Υποπλοίαρχου Λ.Σ. κ. Γιαννακοπούλου Νίκης.

Παράλληλα έγινε θεωρητική νύξη σε θέματα που άπτονται της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος και επί τόπου επίδειξη ιδιοτήτων του εξοπλισμού. Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο παρακολούθησαν εκπρόσωποι  του Δήμου Κυθήρων, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυθήρων, του Β’Λ/Τ Κυθήρων καθώς και τα μέλη της ομάδας  αντιμετώπισης περιστατικού ρύπανσης κ. Νικόλαος Νοταράς, κ. Κωνσταντίνος Ανδρόνικος και κ. Παναγιώτης  Σκλάβος.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον συνεργάτη της εταιρίας «Μηχανική Προστασίας Περιβάλλοντος (ΕΠΕ) Α.Ε.» κ. Δημήτριο  Κούσπαρη σε συνέχεια της Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος για τις Λιμενικές Εγκαταστάσεις του Δ.Λ.Τ. Κυθήρων. H εταιρία διαθέτει πολυετή εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος στις περισσότερες λιμενικές εγκαταστάσεις της πετρελαϊκής και όχι μόνο βιομηχανίας, σε μαρίνες, καθώς και στα  περισσότερα  Λιμενικά  και  Δημοτικά  Λιμενικά  Ταμεία  και  Οργανισμούς  Λιμένος της Χώρας.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × 1 =