Αλεξανδράδες

Πέρασαν ακριβώς 9 μήνες από την ημέρα που υποχώρησε το οδόστρωμα και κατέρρευσε το τοιχίο της οδού Αγίου Ηλία – Αλεξανδράδων στο σημείο «Ψηλός Τοίχος» μετά από έντονες βροχοπτώσεις. Η διέλευση ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη καθώς είχε υποχωρήσει το έδαφος εδώ και αρκετά χρόνια.

Η δρομολόγηση της αποκατάστασης του δρόμου έγινε γνωστή με την απόφαση Δημάρχου που εξέδωσε ο Δήμος Κυθήρων φέτος, στις 31 Μαρτίου με προϋπολογισμό €74.400.

Πλέον έχει ξεκινήσει το έργο αποκατάστασης στο σημείο και εντός των επόμενων εβδομάδων προβλέπεται να παραδοθεί ο δρόμος σε ασφαλή χρήση.  

Υπενθυμίζεται ότι το Τοπικό Συμβούλιο Καρβουνάδων είχε καταθέσει στον Δήμο έγγραφα, αναφέροντας την επικινδυνότητα του δρόμου στο σημείο αυτό, χωρίς όμως οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κυθήρων να έχουν επιχειρήσει κάποιες ενέργειες αποκατάστασης και κατοχύρωσης της οδικής ασφάλειας των διερχομένων.

Ευτυχώς δεν υπήρχαν χειρότερα και πλέον οι οικισμοί Κάτω Λιβαδίου, Σκουλιανίκων, Γουδιανίκων, Αλεξανδράδων, Αγίου Ηλία, Αυλέμονα και Παλαιοπόλεως θα εξυπηρετούνται και πάλι με ασφάλεια. 

Αλεξανδράδες

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × one =