Το «Sex and the City» επιστρέφει ως μίνι σειρά (λίγων  επεισοδίων) στο HBO MAX, σύμφωνα με το Deadline.

Σύμφωνα δε με το Page Six, οι τρεις από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις θα συμμετέχουν στα νέα επεισόδια, αλλά θα λείπει η Κιμ Κατράλ (που υποδύθηκε μοναδικά τον χαρακτήρα της Σαμάνθα).

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είxε δηλώσει στο Entertainment Tonight ότι θα ενδιαφερόταν να κάνει «κάποια επεισόδια του “Sex and the City”», αλλά «δεν θα το αποκαλούσα επανεκκίνηση θα το αποκαλούσα ”επίσκεψη”».

«Θα ήθελα να δω πού βρίσκονται όλοι. Είμαι περίεργη, ο κόσμος έχει αλλάξει από την ταινία… η τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σεξουαλική πολιτική και τα κινήματα #MeToo και το Time’s Up… Νομίζω ότι η Κάρι Μπράντσο θα ήθελε πάρα πολύ να μοιραστεί τα συναισθήματα και τις σκέψεις της», είχε πει η Πάρκερ.

Πριν από λίγες ημέρες κι ενώ οι φήμες περί επιστροφής της διάσημης σειράς (που ακολούθησαν δύο ταινίες) φούντωναν ξανά, η Κιμ Κατράλ, η οποία πρωταγωνιστεί εφέτος στη σειρά του Fox «Filthy Rich», δήλωνε στο podcast Women’s Prize For Fiction ότι αισθάνεται «πολύ τυχερή» που έχει τη δυνατότητα επιλογής στην καριέρα της.

Αναφέρθηκε μάλιστα, στις αντιδράσεις με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη στα social media μετά τη δημόσια δήλωση ότι της είναι αδιάφορο να ενσαρκώσει την Σαμάνθα Τζόουνς σε μια τρίτη ταινία του «Sex and the City».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της, αναφερόμενη στις έξι σεζόν της σειράς και τις δύο ταινίες που ακολούθησαν, η Κιμ Κατράλ είπε «ήταν πολύ διασκεδαστικό και μου άρεσε».

Η σειρά του Ντάρεν Σταρ, με τις περιπέτειες τεσσάρων νεαρών γυναικών στην Νέα Υόρκη, προβλήθηκε από το 1998 έως το 2004, σε 94 ημίωρα επεισόδια από το HBO και άφησε εποχή.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

13 − six =