Νέα Δημοκρατία

Σε πλήρη κινητικότητα βρίσκεται η νέα διοίκηση της ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας στα Κύθηρα, ένα μήνα μετά την ανάδειξη του νέου προέδρου και του νέου συμβουλίου στις εσωκομματικές εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΔΗΜΤΟ θα λειτουργήσει ξανά γραφεία στο νησί, και συγκεκριμένα στον οικισμό του Άνω Λιβαδίου.

Όπως έγινε γνωστό από το προηγούμενο δελτίο τύπου της ΔΗΜΤΟ προετοιμάζονται τα νέα βήματα για την από εδώ και πέρα πορεία του κόμματος στο νησί, με τον πρόεδρο Αντώνη Μαυρομμάτη να αναφέρεται σε κλίμα ενθουσιαμού μετά την πρώτη συνάντηση των μελών της 27ης Οκτωβρίου.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι στο νέο ξεκίνημα της ΔΗΜΤΟ φαίνεται να δίνουν το παρόν στελέχη της δημοτικής παράταξης της μείζωνος αντιπολίτευσης «Πρώτα ο Άνθρωπος», ενώ από την παράταξη και το περιβάλλον του νεοδημοκράτη δημάρχου Ευστράτιου Χαρχαλάκη απουσιάζει έως τώρα η οποιαδήποτε δραστηριοποίηση και συμμετοχή.

Στα εγκαίνια των γραφείων της οργάνωσης σε λίγο καιρό μένει να δούμε ποια θα είναι η παρουσία των στελεχών τόσο από το νησί, όσο και από τον Πειραιά, καθώς και ποιοι βουλευτές της Α’ Πειραιά θα παραστούν στο νέο ξεκίνημα της Νέας Δημοκρατίας στο νησί.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × four =