oikonomiki-epitropi

Στην έγκριση του πρακτικού II του Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για τις 3 μονάδες αφαλάτωσης στην Αγ. Πελαγία (600κμ/d) και το Διακόφτι (300κμ/d) που χρηματοδοτούνται με 1.720.000€ από την Περιφέρεια Αττικής, προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Κυθήρων, κατά την συνεδρίασή της την Μεγάλη Πέμπτη, 21 Απριλίου.

Την είδηση, γνωστοποίησε, σε ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος Κυθήρων, Ευστράτιος Χαρχαλάκης.

Στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Χαρχαλάκης αναφέρεται επίσης στην ανάρτηση των προσωρινών πινάκων κατάταξης του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στην Ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.

Παράλληλα, κάνει μνεία στην ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης του έργου που προβλέπει την εγκατάσταση Σταθμού Τηλεϊατρικής στα Αντικύθηρα, ενώ καταλήγοντας, θεωρεί «άκρως θετική εξέλιξη για την οικονομία και τον τουρισμό των Κυθήρων», την απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή για την έγκριση διαδικασίας σύναψης δημοσίων συμβάσεων αποκλειστικής εκμετάλλευσης 28 τακτικών αεροπορικών γραμμών δημόσιας υπηρεσίας για την περίοδο 01-02-2023 έως 31-01-2027, μεταξύ των οποίων, οι γραμμές Αθήνα – Κύθηρα και Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα – Κύθηρα.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen − sixteen =