SYRIZA: «The authorities must immediately release the details of the 213 rapists and potential rapists of the 12-year-old girl.»

Οι Αρχές να δώσουν άμεσα τα στοιχεία των 213 «υποψήφιων βιαστών» του 12χρονου παιδιού ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, τονίζοντας ότι «δεν χωράνε άλλες καθυστερήσεις και υπεκφυγές -όπως έγινε στην περίφημη υπόθεση Λιγνάδη».

«Η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος παιδοβιαστών στην Αθήνα. Είναι ένας εξαιρετικά αποκρουστικός κρίκος σε μια αλυσίδα ανάλογων ιστοριών που υπογραμμίζουν την ανάγκη για ισχυρό κοινωνικό κράτος, πολιτικές προστασίας των πιο αδύναμων και πάταξη των πρακτικών εκμετάλλευσης που συχνά οδηγούν σε απάνθρωπες ατραπούς», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

Τονίζει ότι «αυτή τη στιγμή προέχει η αποφασιστική στήριξη του 12χρονου θύματος και της οικογένειάς της» και πως «βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης για να μην μείνει καμία σκιά συγκάλυψης ή ανοχής». Σημειώνει ότι «αυτή τη στιγμή προέχει η αλήθεια» και υποστηρίζει ότι «οι Αρχές αφού καθυστέρησαν στην ανακοίνωση των στοιχείων των δύο συλληφθέντων για το βιασμό ενός 12χρονου παιδιού, θολώνουν τα νερά για τους 213 υποψήφιους βιαστές του».

«Το ερώτημα είναι απλό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ποιους καλύπτουν και δεν δίνουν τα στοιχεία στη δημοσιότητα ώστε να δώσουν τη δυνατότητα της αναγνώρισης στο θύμα και σε άλλα ενδεχόμενα θύματα». Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «δεν χωράνε άλλες καθυστερήσεις και υπεκφυγές- όπως έγινε στην περίφημη υπόθεση Λιγνάδη. Ας το γνωρίζουν αυτό οι Αρχές, ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση συνολικά».

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Blues, Rock & Soul βραδιά με τους “Pair of Sneakers” στο Astikon

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία υπόσχεται το συγκρότημα Pair of...

Άλιμος: Ανοιχτή διαβούλευση για το μέλλον του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων

Σε δημόσια ενημέρωση καλεί τους κατοίκους ο Δήμος Αλίμου...

Ο επιτυχημένος ετήσιος χορός της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών

Το Σάββατο 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο...

Διακήρυξη Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση Παραλιών στα Κύθηρα (2026-2028)

Σύμφωνα με τη νέα διακήρυξη που εξέδωσε η Επιτροπή...

Κρήτη: Δραματική μείωση της παραγωγής ελαιολάδου – Σχεδόν 90% κάτω στο Β. Ηράκλειο

Σοκ προκαλούν οι αριθμοί φέτος για την παραγωγή ελαιολάδου στην Κρήτη,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img