Stefanos Kasselakis: Counterattack with «Greek Dream - Life with Dignity»

Στην προγραμματική αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθώς σήμερα στις 19:00 ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το φορολογικό και την ακρίβεια.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ξεδιπλώσει τις βασικές πτυχές της θετικής ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Στην εκδήλωση με τίτλο, «Ελληνικό όνειρο- Ζωή με αξιοπρέπεια», ο Στέφανος Κασσελάκης θα δώσει το στίγμα του αναφορικά με την οικονομία.

Σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία της χώρας, από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισημαίνουν ότι το 2023 έκλεισε με ανάπτυξη 2% σημειώνοντας «επιβράδυνση», η οποία εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί και το 2024. Υπογραμμίζουν επίσης, το χαμηλό ποσοστό επενδύσεων, αλλά και τα στοιχεία που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας από την ΑΥΓΗ της Κυριακής ότι η Ελλάδα είναι η δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη και στην πρώτη δεκάδα παγκοσμίως όσον αφορά τον πληθωρισμό τροφίμων αλλά και σε «χειρότερη θέση ακόμα και από την Ουκρανία».

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου, ο Στέφανος Κασσελάκης πρόκειται να παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις και τις διακήρυξη του κόμματος ενόψει ευρωεκλογών, κηρύσσοντας επί της ουσίας την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με το βλέμμα στραμμένο στις κάλπες της 9ης Ιουνίου, η Κουμουνδούρου προγραμματίζει επίσης τη διεξαγωγή 4 αναπτυξιακών συνεδρίων μέσα στον Απρίλιο και τον Μάιο σε Πάτρα, Κρήτη, Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία-Θράκη αντίστοιχα.

Σύμφωνα, με τις πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, η διορία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος των υποψηφίων για τις ευρωεκλογές θα τεθεί στις 17 Μαρτίου, ενώ οι προκριματικές θα έχουν γίνει μέχρι τα μέσα Απριλίου, και θα πραγματοποιηθούν ανά εκλογική περιφέρεια.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Τετάρτης ενόψει της παρουσίασης του πρόεδρου στο στρατό την ερχόμενη Παρασκευή.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Blues, Rock & Soul βραδιά με τους “Pair of Sneakers” στο Astikon

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία υπόσχεται το συγκρότημα Pair of...

Άλιμος: Ανοιχτή διαβούλευση για το μέλλον του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων

Σε δημόσια ενημέρωση καλεί τους κατοίκους ο Δήμος Αλίμου...

Ο επιτυχημένος ετήσιος χορός της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών

Το Σάββατο 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο...

Διακήρυξη Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση Παραλιών στα Κύθηρα (2026-2028)

Σύμφωνα με τη νέα διακήρυξη που εξέδωσε η Επιτροπή...

Κρήτη: Δραματική μείωση της παραγωγής ελαιολάδου – Σχεδόν 90% κάτω στο Β. Ηράκλειο

Σοκ προκαλούν οι αριθμοί φέτος για την παραγωγή ελαιολάδου στην Κρήτη,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img