Πέμ, 15 Ιαν 2026
13.9 C
Kythera

Πέθανε ο τραγουδιστής των Faithless Μάξι Τζαζ

Ο Μάξι Τζαζ, ο τραγουδιστής του βρετανικού συγκροτήματος ηλεκτρονικής μουσικής Faithless και η «φωνή» σε επιτυχίες όπως οι “ God Is a DJ” και “ Insomnia” πέθανε σε ηλικία 65 ετών.

«Ήταν ένας άνθρωπος που άλλαξε τη ζωή μας με τόσους πολλούς τρόπους. Έδωσε νόημα και μήνυμα στη μουσική μας» ανέφεραν τα άλλα δύο βασικά μέλη των Faithless, οι Ρόλο και Σίστερ Μπλις, σε ανάρτηση στο Facebook.

«Ήταν επίσης ένας υπέροχος άνθρωπος που διέθετε χρόνο σε όλους και είχε βαθιά και προσιτή σοφία», πρόσθεσαν.

Το συγκρότημα ανέφερε ότι ο Τζαζ πέθανε γαλήνια στον ύπνο του. Τα αίτια του θανάτου δεν διευκρίνιστηκαν.

Ο Τζαζ, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Μάξγουελ Φρέιζερ, γεννήθηκε στο Μπρίξτον, στο νότιο Λονδίνο, το 1957. Το 1995 συνέβαλε στην ίδρυση των Faithless που στη συνέχεια έγιναν ένα από τα δημοφιλέστερα χορευτικά συγκροτήματα στη Βρετανία και στον κόσμο.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Σε «Ψηφιακό θόρυβο» οφείλεται το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών

Σε «ψηφιακό θόρυβο», ο οποίος προκλήθηκε, λόγω αποσυγχρονισμού, σε...
00:02:43

Κυρ. Μητσοτάκης: Πολύ ουσιαστική, ειλικρινής και παραγωγική η συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών

«Η σημερινή, πολύ ουσιαστική και ειλικρινής συνάντηση με εκπροσώπους...
02:28:40

Αγία Πελαγία στο επίκεντρο της Λογοδοσίας της Περιφέρειας Αττικής

Με αναφορά στην Αγία Πελαγία Κυθήρων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη...

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κυθήρων

Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κυθήρων...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img