Πέμ, 15 Ιαν 2026
15.6 C
Kythera

Κυθηραϊκή Αδελφότητα: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Προσκαλούνται τα μέλη της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών σε Ετήσια Τακτική, Απολογιστική, και αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 33 του Καταστατικού την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 20:00’ και σε περίπτωση μη απαρτίας την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 και ώρα 10:00’ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Ναυαρίνου 7 Πειραιάς.

AGENDA ITEMS
1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2. Ανάγνωση και επικύρωση των πρακτικών της από 5 Δεκεμβρίου 2021 Γενικής Συνέλευσης.
3. Παρουσίαση του έργου που πραγματοποιήθηκε και ανάλυση του απολογισμού της χρηματικής διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας για το έτος 2021, καθώς και για την τριετία 2019-2021.
4. Ανάγνωση έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2021 και συζήτηση.
5. Ανάγνωση και έγκριση προϋπολογισμού χρηματικής διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας για το έτος 2022. Συζήτηση επ’ αυτού και ψηφοφορία για την έγκριση αυτού.
6. Άλλα θέματα.
7. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
8. Μυστική ψηφοφορία των μελών της Κυθηραϊκής Αδελφότητας για την:
Α) Έγκριση ή μη του έργου και απολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου για το διαχειριστικό έτος 2021.
Β) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2022-2025, καθώς και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη χρήση του 2022.

Όσα από τα μέλη επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή θα πρέπει σύμφωνα με το καταστατικό να υποβάλουν εγγράφως σχετική αίτηση και υπεύθυνη δήλωση προς το ΔΣ μέχρι την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022.(Σχετικές αιτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις υπάρχουν στη Γραμματεία της Αδελφότητας)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα εγγραφέντα προ τριών (3) μηνών μέλη τα οποία είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα εγγραφέντα προς έξι (6) μηνών μέλη τα οποία είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

Η ψηφοφορία θα αρχίσει μετά το πέρας της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στην περίπτωση επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 θα λήξει στις 16:30.

Τέλος, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στα μέλη μας ότι η ετήσια συνδρομή προς το Σύλλογο ανέρχεται στα 10 ευρώ. Για τα μέλη που επιθυμούν την πληρωμή της συνδρομής τους μπορούν και μέσω της Εθνικής Τράπεζας στον Λογ. GR3101101900000019029615390 αναγράφοντας υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμό τους.

For the Board of Directors

THE PRESIDENT
ΒΡΕΤΤΟΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ

THE SECRETARY GENERAL
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Σε «Ψηφιακό θόρυβο» οφείλεται το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών

Σε «ψηφιακό θόρυβο», ο οποίος προκλήθηκε, λόγω αποσυγχρονισμού, σε...
00:02:43

Κυρ. Μητσοτάκης: Πολύ ουσιαστική, ειλικρινής και παραγωγική η συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών

«Η σημερινή, πολύ ουσιαστική και ειλικρινής συνάντηση με εκπροσώπους...
02:28:40

Αγία Πελαγία στο επίκεντρο της Λογοδοσίας της Περιφέρειας Αττικής

Με αναφορά στην Αγία Πελαγία Κυθήρων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη...

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κυθήρων

Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κυθήρων...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img