Γ. Economou: «There was no forecast (weather) for Monday»

«Η πληροφόρηση που υπήρχε, ήταν ότι το χιόνι θα ερχόταν αργότερα και όχι τόσο έντονο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «μεταφέροντας» την ευθύνη στις μετεωρολογικές υπηρεσίες.

«Βιώσαμε ένα πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας και χιονιά. Η πραγματικότητα είναι ότι ξεπεράστηκαν οι όποιες προβλέψεις υπήρχαν. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η πληροφόρηση που υπήρχε, ήταν ότι το χιόνι θα ερχόταν αργότερα και όχι τόσο έντονο. Μπήκε με σφοδρότητα και πολύ νωρίτερα και δημιούργησε όλα αυτά τα προβλήματα, με βασικό και καίριο την αδυναμία λειτουργίας ενός μεγάλου δρόμου της Αττικής Οδού που κατέρρευσε τελείως», δήλωσε ο government spokesman στο ΣΚΑΙ.

Ο Yannis Oikonomou απέδωσε την ευθύνη στις μετεωρολογικές υπηρεσίες λέγοντας πως: «όλος ο κόσμος λέει γιατί να εγκλωβιστούμε στην Αθήνα και να μην ήταν και η Δευτέρα αργία. Η απάντηση είναι ότι δεν υπήρχε η πρόγνωση γι αυτή την σφοδρότητα και την ταχύτητα εισόδου αυτού του φαινομένου στην Αττική και την Αθήνα. Δεν υπήρχε η πρόγνωση ότι πριν από τις 3 το μεσημέρι θα είχαμε μία τέτοια ένταση του φαινομένο».

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Blues, Rock & Soul βραδιά με τους “Pair of Sneakers” στο Astikon

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία υπόσχεται το συγκρότημα Pair of...

Άλιμος: Ανοιχτή διαβούλευση για το μέλλον του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων

Σε δημόσια ενημέρωση καλεί τους κατοίκους ο Δήμος Αλίμου...

Ο επιτυχημένος ετήσιος χορός της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών

Το Σάββατο 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο...

Διακήρυξη Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση Παραλιών στα Κύθηρα (2026-2028)

Σύμφωνα με τη νέα διακήρυξη που εξέδωσε η Επιτροπή...

Κρήτη: Δραματική μείωση της παραγωγής ελαιολάδου – Σχεδόν 90% κάτω στο Β. Ηράκλειο

Σοκ προκαλούν οι αριθμοί φέτος για την παραγωγή ελαιολάδου στην Κρήτη,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img