Corona: To επιτραπέζιο παιχνίδι που ξεπούλησε για τα φετινά Χριστούγεννα

Τέσσερις αδελφές από την Γερμανία είδαν το παιχνίδι τους να γίνεται ανάρπαστο στο ευρύ κοινό.

Στο πρώτο lockdown, τέσσερις αδελφές από την Germany εκμεταλλεύτηκαν τις ατελείωτες ώρες που βρίσκονταν στο σπίτι για να κάνουν κάτι δημιουργικό: Να εφεύρουν ένα καινούριο επιτραπέζιο. Μερικούς μήνες μετά – κι εν μέσω του εορταστικού κλίματος των Χριστουγέννων – βλέπουν πως το παιχνίδι τους άρεσε σε πολλούς.

The αδερφές Σβάντερλαπ επινόησαν το παιχνίδι «Corona», βασισμένο στην pandemic, το οποίο μπορούν να το παίξουν έως και τέσσερα άτομα. Ο σκοπός είναι ο εξής: Να αγοράσουν όλα τα επιθυμητά αγαθά που έχει στην λίστα του ένας ηλικιωμένος κύριος, ο οποίος δεν μπορεί να βγει στην αγορά φοβούμενος τον κορονοϊό.

Οι παίκτες συλλέγουν και ανταλλάσσουν κάρτες παιχνιδιού και ο νικητής είναι όποιος παραδώσει πρώτος όλα τα ψώνια. Τα εμπόδια στην πορεία περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση του ιού, που σας στέλνει σε καραντίνα ή για παράδειγμα την ανησυχία των πολιτών, με αποτέλεσμα να αδειάσουν τα ράφια από μακαρόνια ή από χαρτιά υγείας.

«Η βασική αρχή του παιχνιδιού είναι η αλληλεγγύη», δήλωσε η 20χρονη Σάρα στο Reuters TV από το πατρικό της στην δυτική πόλη του Βισμπάντεν.

Εντυπωσιασμένος με τις προσπάθειες των παιδιών του, ο πατέρας, Μπένεντικτ, αποφάσισε να εμπορευματοποιήσει το παιχνίδι προσλαμβάνοντας έναν καλλιτέχνη για να σχεδιάσει το ταμπλό, τις κάρτες και το κουτί.

Μέχρι στιγμής έχει πουλήσει 2.000 αντίτυπα και έχει εγγραφεί σε ένα κατάστημα παιχνιδιών.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Blues, Rock & Soul βραδιά με τους “Pair of Sneakers” στο Astikon

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία υπόσχεται το συγκρότημα Pair of...

Άλιμος: Ανοιχτή διαβούλευση για το μέλλον του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων

Σε δημόσια ενημέρωση καλεί τους κατοίκους ο Δήμος Αλίμου...

Ο επιτυχημένος ετήσιος χορός της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών

Το Σάββατο 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο...

Διακήρυξη Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση Παραλιών στα Κύθηρα (2026-2028)

Σύμφωνα με τη νέα διακήρυξη που εξέδωσε η Επιτροπή...

Κρήτη: Δραματική μείωση της παραγωγής ελαιολάδου – Σχεδόν 90% κάτω στο Β. Ηράκλειο

Σοκ προκαλούν οι αριθμοί φέτος για την παραγωγή ελαιολάδου στην Κρήτη,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img