Ad. Georgiadis: If cases increase, we need to discuss again what we will do.

Αν συνεχιστεί ο ρυθμός ανόδου των cases τις επόμενες δύο εβδομάδες, η εικόνα της Ελλάδας θα είναι διαφορετική και θα πρέπει να συζητάμε εκ νέου τι θα κάνουμε με την pandemic, δήλωσε την Δευτέρα, 05/07, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Adonis Georgiadis.

Ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι δεν πρέπει να καταστραφεί η καλή εικόνα για τον ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας τα επόμενα χρόνια με τις προβλέψεις των οίκων αξιολόγησης να είναι κάθε μήνα καλύτερες από τον προηγούμενο. Τόνισε επίσης για τον τουρισμό, ότι ο ρυθμός των αφίξεων του 2021 είναι μεγαλύτερος από τις αφίξεις τον Ιούλιο του 2020 και οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία «είναι καταπληκτικές για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο».

Σε αυτό το πλαίσιο, ανέφερε ότι οι επενδύσεις ξεκίνησαν «να παίρνουν φωτιά» και τα ακίνητα στο Ελληνικό έχουν γίνει ανάρπαστα, κυρίως από τους ανθρώπους του εξωτερικού. Ο υπουργός διευκρίνισε ότι τα δημόσια οικονομικά παραμένουν ισχυρά, η ζημία όμως που έχει υποστεί η  ιδιωτική οικονομία δεν μπορεί να στηριχτεί εκ νέου με πόρους.

Ανέφερε, ότι η μετάλλαξη Δέλτα είναι πιθανόν να προσβάλλει και εμβολιασμένους αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να νοσηλευτεί κάποιος σε ΜΕΘ, σημειώνοντας την ανάγκη να επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Blues, Rock & Soul βραδιά με τους “Pair of Sneakers” στο Astikon

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία υπόσχεται το συγκρότημα Pair of...

Άλιμος: Ανοιχτή διαβούλευση για το μέλλον του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων

Σε δημόσια ενημέρωση καλεί τους κατοίκους ο Δήμος Αλίμου...

Ο επιτυχημένος ετήσιος χορός της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών

Το Σάββατο 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο...

Διακήρυξη Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση Παραλιών στα Κύθηρα (2026-2028)

Σύμφωνα με τη νέα διακήρυξη που εξέδωσε η Επιτροπή...

Κρήτη: Δραματική μείωση της παραγωγής ελαιολάδου – Σχεδόν 90% κάτω στο Β. Ηράκλειο

Σοκ προκαλούν οι αριθμοί φέτος για την παραγωγή ελαιολάδου στην Κρήτη,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img