Twitter: Blocked the account of the Russian Sputnik-V vaccine

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων ανακοίνωσε ότι το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V.

The Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων RDIF (Russian Direct Investment Fund) το οποίο χρηματοδοτεί την ανάπτυξη του ρωσικού εμβολίου κατά του coronavirus και το προωθεί στο εξωτερικό, ανακοίνωσε ότι το Twitter μπλόκαρε για άγνωστους λόγους τον λογαριασμό του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V.

Εκπρόσωπος του RDIF δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «Προσπαθούμε να διευκρινίσουμε τους λόγους που έγινε αυτό».

Οι διαχειριστές του λογαριασμού ζήτησαν από όλους τους συνδρομητές να απευθυνθούν στο Twitter και να ζητήσουν από την εταιρεία να τους επιτρέψει την πρόσβαση στον λογαριασμό, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Μέσω του Twitter μοιραζόμασταν ανοιχτά όλα τα στοιχεία για το εμβόλιο και για το πώς λειτουργεί. Μέσω του Twitter είχαμε προτείνει στην AstaZeneca να χρησιμοποιήσει ένα από τα συστατικά στοιχεία του εμβολίου Sputnik-V και είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε από κοινού κλινικές δοκιμές» αναφέρεται στην ανακοίνωση του RDIF.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

«Δώσ’ μου το χέρι σου»: Μια μαγική βραδιά στα Λογοθετιάνικα

Μια ιδιαίτερα όμορφη βραδιά αφήγησης και μουσικής έζησαν όσοι...

Στρατιωτική θητεία 9 μηνών για όσους καταταγούν χωρίς αναβολή

Στρατιωτική θητεία εννέα μηνών δικαιούνται να υπηρετήσουν όσοι έχουν...

Η κόπρος του Αυγεία

Μπορεί η επαφή των νεοελλήνων με την αρχαιοελληνική γλώσσα...

Ο Ακαδημαϊκός Δάσκαλος που αφύπνισε ολόκληρες γενιές

Ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς δεν υπήρξε ένας αποστασιοποιημένος ακαδημαϊκός που...
00:12:38

Το ναυάγιο του «Μέντωρ» στα Κύθηρα: Η υποβρύχια ανασκαφή στο πλοίο που μετέφερε τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Στο ιστορικό ναυάγιο του «Μέντωρ», στην είσοδο του λιμανιού...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img