The debate on the legality of municipal projects is in high tones

Ανταπάντηση του κ.Μαγουλά στον κ.Σούγιαννη

Η νομιμότητα  των δημοσίων έργων που εκτελούνται από τον Municipality of Kythira and the Attica Region έχει προκαλέσει και συνεχίζει να προκαλεί έντονη αντιπαράθεση. The θέμα ετέθη αρχικά από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Niko Magoula και προκάλεσε την αντίδραση του αρμόδιου αντιδημάρχου κ.Χαράλαμπου Σούγιαννη ο οποίος απέστειλε και επιστολή στο Kythera News. Μέσω της ιστοσελίδας μας ανταπαντά και ο κ.Μαγουλάς.

In summary:
Ο κ. Μαγουλάς καταλογίζει στον κ. Σούγιαννη «προσπάθεια αποδόμησης της προσωπικότητας και της επαγγελματικής ιδιότητας» του ιδίου, ενώ αναζητά το κίνητρο της ενεργοποίησης του Αντιδημάρχου στον δημόσιο διάλογο, δεδομένου ότι ο ίδιος, όπως λέει, δεν έχει αναφερθεί ονομαστικά στο πρόσωπό του στις τελευταίες του τοποθετήσεις.

Ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης θεωρεί συνθήκη αδιαπραγμάτευτη τον προσωπικό του αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο, without, όπως αναφέρει, να επιχειρεί να αποδομήσει προσωπικότητες, to επιτεθεί επί προσωπικού ή να κάνει υποδείξεις προς τρίτους για το πώς θα πρέπει να κάνουν την δουλειά τους.

Ο κ.Μαγουλάς παραθέτει τα δικά του επιχειρήματα σε ένα προς ένα τα επίμαχα ζητήματα. .

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Μαγουλάς δεσμεύεται for συνεχή αγώνα ενώ χαρακτηρίζει «προσχηματικό» το αφήγημα τήρησης του νόμου from δημοτική αρχή, η οποία έχει εγκλωβίσει, όπως λέει, τα νησιά σε ένα «φοβικό περιβάλλον», where «ο νόμος χρησιμοποιείται κατά το δοκούν» and the «δολοφονία χαρακτήρων» έχει λάβει πρωτοφανείς διαστάσεις.

Ολόκληρη η απαντητική επιστολή του κ.Μαγουλά: 

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Γαλακτίτης: Το λευκόνευρο αγκάθι της Μεσογείου

Galactites tomentosus Moench Γαλακτίτης ο εριώδης Συνώνυμα: Galactites elegans Nyman              ...
00:10:55

Σπύρος Μιχαλακάκης στη NTV: «Υπαρξιακό ζήτημα για την Ελλάδα η ενεργειακή ακρίβεια»

Σφοδρή κριτική στην ακολουθούμενη ενεργειακή πολιτική άσκησε ο πρώην...

Το ΠΑΣΟΚ «κλείνει το μάτι» στην ΕΛ.Α.Σ.: Ανοίγει η συζήτηση για κεντροαριστερό μέτωπο μετά τις κάλπες

Σε τροχιά συζήτησης περί μετεκλογικών διεργασιών και αναζήτησης προοδευτικών...

Σατιρικό… «καρφί» των Ελευθέρων Κυθήρων για τα έργα και τις υποδομές

Σε ρυθμούς πολιτικής σάτιρας εισήλθε η επικαιρότητα στα Κύθηρα,...

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 5,2% ο πληθωρισμός τον Μάιο – «Φωτιά» σε καύσιμα, ενοίκια και βασικά είδη διατροφής

Μικρή υποχώρηση παρουσίασε ο ρυθμός ανόδου του πληθωρισμού στη...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img