Η σεξουαλική υγεία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικότερης υγείας του ατόμου. Σωματικής και ψυχικής. Είναι όμως η έλλειψή της επιβλαβής; Και, υποδηλώνει πάντα η έντονη σεξουαλική δραστηριότητα ένα υγιές άτομο; Από την άλλη, αποτελεί η αποχή σχέση αιτίου – αιτιατού και γιατί οι περισσότερες έρευνες πάνω στο θέμα είναι συσχετιστικές και, ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει να γενικοποιούνται;

Αυτό είναι το θέμα του σημερινού βίντεο, που μας βοηθά να κατανοήσουμε την σεξουαλική ενεργοποίηση στο εξατομικευμένο της πεδίο, με βάση το προσωπικό background και τις παραστάσεις του ατόμου.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × 2 =