kriton-arsenis

Μόλις αναρτήθηκε, στις 16.40 στο προσωπικό λογαριασμού του Κρίτωνα Αρσένη στο Facebook δημοσίευση όσον αφορά την επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας με θέμα: Κύθηρα: Αιολικά μέσα στις ζώνες αποκλεισμού του Χωροταξικού των
ΑΠΕ. Αυτή τη στιγμή αναμένεται στη Βουλή η απάντηση του υπουργού. Διαβάστε την ανάρτηση και δείτε τώρα τη συζήτηση στη Βουλή.

«Πλέον αδειοδοτούν αιολικά πάρκα ακόμα και σε αρχαιολογικούς χώρους και μέσα σε παραδοσιακούς οικισμούς. Σειρά είχε ο Μυλοπόταμος και η Παλαιόχωρα Κυθήρων.
Τι κι αν το χωροταξικό των ΑΠΕ το απαγορεύει; Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας επικαλείται έλλειψη στοιχείων για το πού βρίσκονται οι αρχαιολογικοί χώροι και οι παραδοσιακοί οικισμοί και αδειοδοτεί τα πάντα, παντού.

Κάλεσα επειγόντως, σήμερα Δευτέρα 29 Μαρτίου, στις 17.15, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στην Ολομέλεια, να δώσει εξηγήσεις για τη διαρκή πλέον παραβίαση ακόμη και των ευνοϊκότατων ρυθμίσεων που προβλέπονταν για τις ανεμογεννήτριες στο χωροταξικό των ΑΠΕ».

Σύνδεσμος μαγνητοσκοπημένης μετάδοσης: https://bit.ly/2OAmhaQ.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one + 19 =