patra-dioxi

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Δ. Ελευθεριάνο, κατά της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα που βρήκαν τραγικό θάνατο, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η δικογραφία μεταβιβάστηκε στην αρμόδια ανακρίτρια, ενώ σύμφωνα με τη δικονομία αναμένεται να εκδοθεί και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Τα ευρήματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας φαίνεται να ήταν καθοριστικά για να προσδιοριστεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σύμφωνα με την πάγια διαδικασία, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται πρώτα να οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ) -όπου ενδεχομένως να βρίσκεται ήδη- και στη συνέχεια, αφού διαβιβαστεί στην Εισαγγελία η δικογραφία, να οδηγηθεί και η ίδια ενώπιον της εισαγγελέως.

Φόβος για απόπειρα αυτοκτονίας της μητέρας

Η επίσπευση των διαδικασιών φέρεται να έγινε μετά από πληροφορίες ότι η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει κλονιστεί μετά τις αποκαλύψεις και πιθανώς να προέβαινε σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ουσία που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η κεταμίνη είναι η ουσία που βρέθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας, του παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που έφυγε από τη ζωή τρίτο κατά σειρά, μετά τις δύο αδερφές του, Μαλένα και Ίριδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η φαρμακευτική ουσία δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

«Μία μεγάλη δόση μπορεί να σκοτώσει σε λίγα λεπτά» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

10 − nine =