γιατρός αναισθησιολόγος

Έφυγε από τη ζωή στις 31 Μαρτίου 2023 η αγαπημένη μας Ελένη Αλαγιάννη, γιατρός αναισθησιολόγος του ΕΣΥ που υπηρέτησε για πάνω από είκοσι χρόνια τα Κύθηρα.

Η τελετή κοίμησης θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο κοιμητήριο του Βύρωνα την Δευτέρα 03 Απριλίου στις 13.30.

Ένα μήνυμα όπως θα το ήθελε η Ελένη, άφησε η κόρη της Ναστάζια στο προφίλ της που γράφει: «Αγαπημένοι μου σας το έσκασα. Οι διακοπές τελείωσαν επί της γης μόλις χθες στις 31/03 και μπορείτε να μετέχετε στην τελετή Κοίμησης μου. Και μη σκάτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να μου μιλάτε! Όπως και μεταξύ σας!!! Είστε ο θησαυρός μου και οι μέτοχοι της καρδιάς μου! Σας αγαπώ πολύ πολύ πολύ!»

Ο γιατρός Κοσμάς Μεγαλοκονόμος, που συνεργάστηκε μαζί της στο Γενικό Νοσοκομείο Κυθήρων «Τριφύλλειο» έγραψε:
«Καλό σου ταξίδι Ελένη! Σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες τόσα χρόνια κοντά μας. Όσα πρόσφερες σε ασθενείς του Νοσοκομείου μας σε δύσκολες στιγμές τους, που τόσο ανάγκη σε είχαν. Θα μας λείψει το χαμόγελό σου και η καλοσύνη σου.
Στο κοιμητήριο του Βύρωνα στις 13,30΄ τη Δευτέρα θα σε αποχαιρετήσουμε, μα από τα Κύθηρα, νομίζω, πως ποτέ δεν θα φύγεις».

Το Kythera.News εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Η Ελένη θα ζει πάντα στη μνήμη των Κυθηρίων για όσα πρόσφερε απλόχερα τόσο στην ιατρική όσο και στην κοινωνική ζωή του νησιού όλα αυτά τα χρόνια.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen − 2 =