αεροδρόμιο Κυθήρων

Την… «τιμητική» τους έχουν πάλι τα Κύθηρα στον Τύπο, καθώς στο σημερινό της φύλλο η Εφημερίδα των Συντακτών φιλοξενεί σχόλιο συντάκτη της που αναφέρει την κατάσταση που επικρατεί στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων, όσον αφορά την λειτουργία κυλικείου. Πιο συγκεκριμένα ο συντάκτης σχολιάζει το γεγονός ότι στον τερματικό σταθμό του αερολιμένα “Αλέξανδρος Ωνάσης” δεν λειτουργεί πια κυλικείο, ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα κάποιος να προμηθευτεί ούτε νερό. Τα βλέπει αυτά η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας; Τι λέει το Υπουργείο Υποδομών; Μήπως να λύσουν το πρόβλημα με τεχνητή νοημοσύνη; Το Υπουργείο οφείλει να δώσει λύσεις τώρα. Μια απόφαση υπουργού αρκεί να επιταχύνει τις διαδικασίες επαναλειτουργίας του κυλικείου. Διαβάστε το σχόλιο όπως δημοσιεύθηκε.

ΝΕΡΟ… ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ!

Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι ο τουρισμός είναι η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας. Οι ατμομηχανές χρειάζονται όμως και νερό. Και νερό δεν έχει, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το αεροδρόμιο των Κυθήρων. Και δεν έχει διότι ενόψει του καλοκαιριού σταμάτησε η λειτουργία του μικρού καφενείου που εξυπηρετούσε τους ταξιδιώτες. Αυτόματο μηχάνημα δεν υπάρχει και το πλησιέστερο κατάστημα που πουλάει νερά, καφέδες, αναψυκτικά κ.λπ. είναι στα 5 χλμ. Στο μεταξύ οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Πόσο σαδιστής πρέπει να είναι κανείς για να αφήνει τόσους ανθρώπους χωρίς νερό καλοκαιριάτικα στην Ελλάδα; Πόσο;

Ιδιώτης έδωσε μια προσωρινή λύση

Προς τιμήν του ένας Τσιριγώτης επαγγελματίας προσέφερε ένα ψυγείο με αρκετή ποσότητα νερού στον αερολιμένα μας. Αυτή την πληροφόρηση είχαμε μόλις σήμερα, ενώ άγνωστο παραμένει πότε θα επαναλειτουργήσει το κυλικείο, μιας και η γραφειοκρατία και η αναλγησία της Υ.Π.Α είναι γνωστή σε μας, όπως έχουμε αναδείξει σε άλλα ζητήματα του αερολιμένα τα τελευταία τρία χρόνια.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

9 + fourteen =