stratos charchalakis

Το βράδυ της Τρίτης ο Δήμαρχος Κυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης προέβη σε δήλωση σχετικά με την επιδημιολογική εικόνα στη χώρα και ειδικότερα στο νησί:

«Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού δεν αφήνει πλέον κανένα περιθώριο εφησυχασμού για κανέναν μας. Ο ιός είναι επικίνδυνος, θανατηφόρος, καταστροφικός. Η υιοθέτηση θεωριών συνομωσίας και ψευδοεπιστήμης είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ. Η συσχέτιση των εμβολίων και των ιατρικών πράξεων με ζητήματα δόγματος και χριστιανικής ηθικής είναι το λιγότερο ΒΛΑΚΩΔΗΣ. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν – ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ – να θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και την κοινωνική ομαλότητα, με τις ψευδοεπιστημονικές του θεωρίες, με την παρερμηνεία επιστημονικών δεδομένων (και μάλιστα από μη επιστήμονες), με την προώθηση ιδεοληψιών επιστημονικής φαντασίας.

Τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα αυξάνονται και στο νησί μας. Ζήτησα ήδη από τις αρμόδιες αρχές να εντείνουν τους ελέγχους για την πιστή εφαρμογή των μέτρων υγειονομικής προστασίας. Παράλληλα, απευθύνω έκκληση σε όλους για τον εμβολιασμό, τόσο για την 3η δόση, όσο και για αρχικό εμβολιασμό σε όσους μέχρι σήμερα είναι διστακτικοί. Ο εμβολιασμός είναι η μοναδική επιστημονικά τεκμηριωμένη και αξιόπιστη απάντηση απέναντι στην πανδημία. Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!”

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

sixteen − seven =